Toysdaily 玩具日報

[其他] next rider 假面騎士DRIVE [3月 Drive電影版「幪面超人3號」出現!!!]

drive拍攝現場

感覺上:  電王 + Decade 合體版
新仮面ライダードライブ可以有幾重口味.......自己 ...
反面人間 發表於 5-7-2014 02:32 PM

其實……呢個會唔會好似甲鬥王咁樣要CAST OFF或者叫做入一波形態咁樣呢?
其實……呢個會唔會好似甲鬥王咁樣要CAST OFF或者叫做入一波形態咁樣呢?
多其 發表於 14-8-2014 10:30

HAHA 一波型態  勁搞笑
可能出招先會 一波 二波 等等等

咁自動波/棍波 又點呢?{:2_297:}轉form
{:3_137:}
HAHA 一波型態  勁搞笑
可能出招先會 一波 二波 等等等

咁自動波/棍波 又點呢?轉fo ...
AJ 發表於 14-8-2014 11:04

佢只可以用自動波,用棍波會變左深宵劇架,會教細路{:1_203:}
話時話,佢做乜要揹住條車軚喺身,係咪方便換軚??
識揸車就一定識放定條士啤軚﹗因為輪軚能﹗
自動波應該係FINAL FORM,而普通FORM會好似KUUGA咁,未去普通形態前係一波形態(白色KUUGA),平時係二波,而3,4,5波分別會係藍、綠、紫形態,後波應該係昇華形態……

題外話,深宵劇場?我個期待樣係如我既頭像一 _ 樣。
做咩要條車吠響身{:1_200:}笑咗
give me back grass hopper rider pls......................

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
如果無車軚未幾正....
Castoff 條軚啦唔該