Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 聖衣神話EX白羊座 - 薛安登場!!!

新手留名
霸氣膠 發表於 19-5-2014 12:06 PM

又玩咩呀, 又扮新手.................:58:
支持師兄靚相
mrsky 發表於 19-5-2014 12:15 PM

thx........................:)
唔喇...除入本命星, 開左OCE呢條LINE...是好是壞都係未知之素....3思丫我

前兩日老虎見到成棟METAL  ...
Usteakum 發表於 19-5-2014 01:26 PM

唔入oce咪都係入返ex啦............:DD
你梗係啦開咁大壇野................你咪比d盒佢掉算啦..........:x
謝................堅兄.........
ray文 發表於 19-5-2014 10:52 AM

叫小堅得啦,叫堅兄受唔起喎...
:x
叫小堅得啦,叫堅兄受唔起喎...
小堅 發表於 19-5-2014 02:43 PM

你絕對受得起呢......................{:1_203:}
你絕對受得起呢......................
ray文 發表於 19-5-2014 02:44 PM

文兄、文董、大連文...
唔好玩小弟啦...
:he:
唔入oce咪都係入返ex啦............
你梗係啦開咁大壇野................你咪比d盒佢掉算啦....... ...
ray文 發表於 19-5-2014 02:35 PM

EX..見到都怕..OCE好D...12金..我都未必入晒..睇情況啦

其實我係順便..執緊MACROSS D盒....高過MB好多棟野....XDDDDDD
文兄、文董、大連文...
唔好玩小弟啦...
小堅 發表於 19-5-2014 02:58 PM

邊有玩你呀.............:DD
EX..見到都怕..OCE好D...12金..我都未必入晒..睇情況啦

其實我係順便..執緊MACROSS D盒....高過MB好 ...
Usteakum 發表於 19-5-2014 02:59 PM

oce唔知會出到幾多呢.....................{:1_238:}
又執屋..................開倉清貨記得通知聲..................{:1_220:}
邊有玩你呀.............
ray文 發表於 19-5-2014 03:00 PM

仲話冇...
笑騎騎放毒圖...
:34:
oce唔知會出到幾多呢.....................
又執屋..................開倉清貨記得通知聲... ...
ray文 發表於 19-5-2014 03:02 PM

OCE ...慢慢黎...一年一隻就最好....我唔急架....插水再入仲得

無位所以要執...有D盒都要掉....
首先留名支持
欠基友童虎:35:
又話無時間玩,轉頭又出報告,真係唔夠你玩,錯,應該係你太多野玩先真。哈哈:he:
仲話冇...
笑騎騎放毒圖...
小堅 發表於 19-5-2014 03:18 PM

我d圖一d都唔毒...................{:1_237:}
OCE ...慢慢黎...一年一隻就最好....我唔急架....插水再入仲得

無位所以要執...有D盒都要掉....
Usteakum 發表於 19-5-2014 03:24 PM

咁又係...........最緊要好價入...............{:1_220:}
我都要掉盒...............:die: