Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 聖衣神話EX白羊座 - 薛安登場!!!

首先留名支持
欠基友童虎
ben167 發表於 19-5-2014 03:42 PM

thx..........未入天秤............{:1_215:}再版好機會~
又話無時間玩,轉頭又出報告,真係唔夠你玩,錯,應該係你太多野玩先真。哈哈
mcdonaldsmark 發表於 19-5-2014 04:09 PM

真係唔夠時間呢...........你見我趕到後髮都冇裝上就知啦..........:(
thx..........未入天秤............再版好機會~
ray文 發表於 19-5-2014 04:14 PM

係ray文兄無影基友合照姐
咁又係...........最緊要好價入...............
我都要掉盒...............
ray文 發表於 19-5-2014 04:13 PM

依家D玩具...愈來愈多又雜...其實真係不用急於一時(講就識講..自己未又係衝去訂{:1_225:}).....無謂高追

其實你有冇KEEP EX盒..我覺得真係幾令....可惜....好似我D M記EVA盒...大到根本生存唔到..海關一定扣...要快掉..
係ray文兄無影基友合照姐
ben167 發表於 19-5-2014 04:24 PM

ic...............因為太趕............可能要遲少少有時間先再玩~!{:1_238:}
依家D玩具...愈來愈多又雜...其實真係不用急於一時(講就識講..自己未又係衝去訂).....無 ...
Usteakum 發表於 19-5-2014 04:55 PM

ex暫時仲有keep..........神話太多要接埋佢............其他d超合金又係大盒到想死..........{:1_224:}
依家D玩具...愈來愈多又雜...其實真係不用急於一時(講就識講..自己未又係衝去訂).....無 ...
Usteakum 發表於 19-5-2014 04:55 PM

有時為左要偷運好多時買完要即到後樓梯掉盒{:1_206:}
有時為左要偷運好多時買完要即到後樓梯掉盒
yugi 發表於 19-5-2014 05:09 PM

聽落好似好刺激咁wor...................:p
有時為左要偷運好多時買完要即到後樓梯掉盒
yugi 發表於 19-5-2014 05:09 PM

師兄呢句真係真珠都無咁珠啊~!!!!!!!:handshake:
ex暫時仲有keep..........神話太多要接埋佢............其他d超合金又係大盒到想死..........
ray文 發表於 19-5-2014 05:08 PM

要我摺盒, 我係寧願掉左佢..無左D吸塑同發泡膠...都還原唔到....
要我摺盒, 我係寧願掉左佢..無左D吸塑同發泡膠...都還原唔到....
Usteakum 發表於 19-5-2014 05:21 PM

係架, 仲有好多功夫做..............所以宜家好多都要掉喇...............:help:
係架, 仲有好多功夫做..............所以宜家好多都要掉喇...............
ray文 發表於 19-5-2014 05:25 PM

我買左個玩具盒專放配件.....
http://www.amiami.com/top/detail ... t%3D0%24pagecnt%3D1

價錢愈平既同埋超巨大既...一定掉
之後就係老虎要求既....求情無效都要掉
{:1_228:}新手睇大連ray文師兄
買返黎同天秤放埋一齊都過癮...
不過我連天秤都未買...
點會冇呀...........你咁多勁野...........
ray文 發表於 19/5/2014 10:33 AM

扭蛋有幾勁呀?? {:1_222:} 你除咗玩具勁, 仲好叠水! {:1_214:}