Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: gumng

[玩具報告] Transformers 4 --- V Classic Optimus Prime (Evasion Mode)

今日去過灣仔嘅孤仔, 賊船同社團, 都唔見有日版著草文, 結果喺縱X行用三魚加三蟹入咗隻日 ...
BoAkawaii 發表於 19-5-2014 10:42 PM

3 魚?美版平7-8蟹wor, 買美版repaint 算
回復 26# kyostanley

電影就係污污漕漕唔同卡通,大家都知孩佬上色QC有幾好; 每次電影花哂同殘舊其實係配合孩佬:p!所以就算再油出界花哂件玩具唔貴的話都有人買,只係香港市場都係等跳樓先入:DD

電影中的殘舊文; 如果美版唔出,日版應該都會出; 以往日版都係補完美版無的款式:71:可能會用番個模出黑文都唔定:71:
嘩...仲未有時間出去買, 就已經冇哂3魚下既日版走佬文...
凱獸王 發表於 19-5-2014 10:23 PM

唔洗搵, MK & 灣仔已經無哂正價日版 OP, 連TF2 隻 V OP & 戰刃BB (REPAINT VER) 都無哂, 累我街咗成日.......:69:

反而 L OP 大把
唔洗搵, MK & 灣仔已經無哂正價日版 OP, 連TF2 隻 V OP & 戰刃BB (REPAINT VER) 都無哂, 累我街&#21655 ...
gumng 發表於 20-5-2014 06:50 PM

孤仔已經接近三張半…………
買美版算了
孤仔已經接近三張半…………
買美版算了
avengers2012 發表於 21-5-2014 10:15 PM

我諗住入美版repaint ,不過無咩信心搞鉄銹色,油返金額屬色就算
今日去過灣仔嘅孤仔, 賊船同社團, 都唔見有日版著草文, 結果喺縱X行用三魚加三蟹入咗隻日 ...
BoAkawaii 發表於 19-5-2014 10:42 PM

信鵝仲有,過三
信鵝仲有,過三
avengers2012 發表於 24-5-2014 12:40 PM

尋日見到信鵝一樓三魚加六蟹,冇咩動力買,之後上三樓,有幾隻日版,三魚找一雞,即刻揀返盒QC最好嘅,之後有幾個人入嚟,不久幾隻日版都冇晒,老細連價錢牌都收埋
尋日見到信鵝一樓三魚加六蟹,冇咩動力買,之後上三樓,有幾隻日版,三魚找一雞,即刻揀返盒QC最好&#22 ...
BoAkawaii 發表於 24-5-2014 08:09 PM

咁啱,尋日見孤仔買到3半,於是上3f就入咗last one ,可能見過你都唔定。
咁啱,尋日見孤仔買到3半,於是上3f就入咗last one ,可能見過你都唔定。
avengers2012 發表於 24-5-2014 10:29 PM

係呀,當時我仲未走,
我買咗兩隻老變,一隻係走佬文,一隻係變2 V文repaint,順便入埋會做member~ :43: