Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] METAL BUILD GUNDAM TEAM 2圖流

我都好想知道.....大家有咩PLAN.....第時點處理D玩具....
其實老虎有問過.....好耐之前
Usteakum 發表於 20-5-2014 02:13 PM

我都好想知.............x2~{:1_197:}
我們是同路人 我記得當時睇到 Gundam 兄同其他師兄 d post 就中哂毒
後追 trans am 已是trans am出 ...
LemonTea 發表於 20-5-2014 12:28 PM

MK1 + II.......1006.....1010..1009....還未開封.....1009真係買左多過一年喇......唉...
有時真係要取捨...好似自問...DRAGONBALL有邊位師兄唔鐘意丫.....我都想有..但最後都KEEP唔到SHF果堆....入左D..最後都放棄...只餘下D限定(ZERO,菲利)同埋M記超西

坑真係愈來愈大...當初自以為好淺架

MACROSS F......只能說真係仲金過MB......我DISPLAY唔到咁多款..有好多都收埋左
師兄,咩限定野?
LemonTea 發表於 20-5-2014 12:34 PM

PM左你:$
MK1 + II.......1006.....1010..1009....還未開封.....1009真係買左多過一年喇......唉...
有時 ...
Usteakum 發表於 20-5-2014 02:19 PM

我隻 MKI +II + 1010 都係 check 左件就入盒...
Dragon Ball SHF 有啲都升得好勁 ... 睇到都唔敢入
Macross F 一款都幾隻色,雖然大部份都好正,但真係無gum 多水 ......
PM左你
Usteakum 發表於 20-5-2014 02:21 PM

師兄,依件野都升左唔少 wor {:1_224:}
師兄,依件野都升左唔少 wor
LemonTea 發表於 20-5-2014 04:01 PM

愈睇愈正丫嘛...唉......如果你有睇過我對呢個系列出既POST...就明白我其實對佢有幾熱血...:79:
我隻 MKI +II + 1010 都係 check 左件就入盒...
Dragon Ball SHF 有啲都升得好勁 ... 睇到都唔敢 ...
LemonTea 發表於 20-5-2014 04:00 PM

同路人AGAIN~!!!!!:!  
  開左呢D LINE雖然好多
我常慶幸自己無中過拉打同聖衣既毒
同路人AGAIN~!!!!!  
  開左呢D LINE雖然好多
我常慶幸自己無中過拉打同聖衣既毒
Usteakum 發表於 20-5-2014 04:23 PM

聖衣我都係入左本命星座EX version 就算 ... 聖衣重要愈黎愈多Line ...{:1_224:}