Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] METAL BUILD GUNDAM TEAM 2圖流

:handshake: 太正啦!metal build 都係我最愛的高達系列,希望之後可以出返Z同MK2啦
太正啦!metal build 都係我最愛的高達系列,希望之後可以出返Z同MK2啦
takeshi 發表於 18-5-2014 10:59 PM

TKS TAKESHI兄

不過印象中TAKESHI兄你應該係MACROSS 真正FANS多D啵。。

其實放MACROSS 系列仲正丫。。可惜我未完成
哈哈,師兄你張圖比gundam guy 引用左
TKS TAKESHI兄

不過印象中TAKESHI兄你應該係MACROSS 真正FANS多D啵。。

其實放MACROSS 系列 ...
Usteakum 發表於 18-5-2014 11:04 PM

Macross我只愛原祖,入Macross F 只係純覺得機設好正...高達我都中好多...:56:

MB 我覺得其中吸引的原素係有不同設計者的風格在中,每次都有驚喜呢
太強喇usteakum兄.............壯觀到呢............最配服係仲要咁好心機拎晒出黎set pose影靚相........超毒呀...........:love:
Macross我只愛原祖,入Macross F 只係純覺得機設好正...高達我都中好多...

MB 我覺得其中吸 ...
takeshi 發表於 19-5-2014 10:44 AM

是嗎??? 我誤解左..唔好意思..TAKESHI兄

哈哈,師兄你張圖比gundam guy 引用左
antohny01087 發表於 19-5-2014 01:17 AM

哈哈...是嗎???? 我不認識該位朋友...
師兄...謝謝通知
太強喇usteakum兄.............壯觀到呢............最配服係仲要咁好心機拎晒出黎set pose影靚相........超 ...
ray文 發表於 19-5-2014 10:55 AM

明顯地....跟12金比....好似唔差一條街咁少喎 :he:

唔係呀...我係順便咁樣直接DISPLAY...唔再重新擺POSE啦....當然..位置上一定唔同....
淨係七劍加raiser兩隻版已經價值不菲,自己開頭出七劍時,訂唔到,之後一出快過火箭甘炒高,到再翻出魂限,有理無理訂左先,到貨時先知無左七把架餐,灰哂,第一次入魂限既野,就完全有幾限,上個月我妹夫後追,索價6000大元普通版{:1_206:}
重有隻命運,到宜家都高企24xx......唉
回復 24# eric1214

同感~!:79::79:師兄, 我都係後追架....TRANS RAISER..都近6千..7劍加飛機(S)都有6千........好彩之後....真係一隻不漏.....有訂多無訂錯既方式.........所以我仲有D SPARE MB係手..好似EXIA TRANS-AM
明顯地....跟12金比....好似唔差一條街咁少喎

唔係呀...我係順便咁樣直接DISPLAY...唔再重新 ...
Usteakum 發表於 19-5-2014 01:54 PM

得閒記得post黎睇下, 我都想睇下你點樣display..............:he:
好有興趣..........:57:
回復  eric1214

同感~!師兄, 我都係後追架....TRANS RAISER..都近6千..7劍加飛機(S)都有 ...
Usteakum 發表於 19-5-2014 02:35 PM

洗唔少呢..............好彩我追得快..........較為傷d都係七劍...........{:1_203:}
得閒記得post黎睇下, 我都想睇下你點樣display..............
好有興趣..........
ray文 發表於 19-5-2014 02:40 PM

諗起....早兩日拎隻自分魂黎睇......全身係塵.....真係笑死.....其他MACROSS同老變....無理佢...死梗.....

我搵日影比你...無櫃DISPLAY都係隨處放....真係無乜特別既....
洗唔少呢..............好彩我追得快..........較為傷d都係七劍...........
ray文 發表於 19-5-2014 02:41 PM

新手係咁.....原來RAY兄都有7劍....利害!!

依家要我比多D...我都嘈啊:blame: (話分兩頭, 最近搵緊隻限定. 原來已經由2千多升上神枱, 要7千多了.....唉..大大O樂)
諗起....早兩日拎隻自分魂黎睇......全身係塵.....真係笑死.....其他MACROSS同老變....無理佢...死梗.. ...
Usteakum 發表於 19-5-2014 02:54 PM

好呀.................期待呢..................:handshake: