Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] METAL BUILD GUNDAM TEAM 2圖流

新手係咁.....原來RAY兄都有7劍....利害!!

依家要我比多D...我都嘈啊 (話分兩頭, 最近搵緊隻 ...
Usteakum 發表於 19-5-2014 02:56 PM

咩限定........................{:1_215:}
咩限定........................
ray文 發表於 19-5-2014 02:59 PM

一陣PM條LINK比你

{:1_240:}RAY兄...度D水過黎丫..:DD
一陣PM條LINK比你

RAY兄...度D水過黎丫..
Usteakum 發表於 19-5-2014 03:01 PM

好呀, usteakum兄唔好玩我啦............你入親都勁野, 係我搵你度水就真...........:(
好呀, usteakum兄唔好玩我啦............你入親都勁野, 係我搵你度水就真...........
ray文 發表於 19-5-2014 03:04 PM

無啦......制水丫非常時期....今個月隻金毛..無有錢找數....XD
無啦......制水丫非常時期....今個月隻金毛..無有錢找數....XD
Usteakum 發表於 19-5-2014 03:07 PM

原來你未入金毛..............不過貨多水浸, 唔洗找好多啫...............{:1_220:}
原來你未入金毛..............不過貨多水浸, 唔洗找好多啫...............
ray文 發表於 19-5-2014 03:09 PM

超合金魂..我無乜...不過全部後追.............:49:宇宙大帝反而係插水價入....見佢放好耐無入要...又一路跌價...所以忍唔住.....
回復  eric1214

同感~!師兄, 我都係後追架....TRANS RAISER..都近6千..7劍加飛機(S)都有 ...
Usteakum 發表於 19-5-2014 14:35

係後追架!?:Q.................................
係後追架!?.................................
Gundam@EFSF 發表於 19-5-2014 03:34 PM

主席, 出7劍同TRANS-AM RAISER個時我都未開始買玩具....就算出..我都未識同人爭....連什麼會場都未識去...所以只有後追....

講起又想喊了...:help:
超合金魂..我無乜...不過全部後追.............宇宙大帝反而係插水價入....見佢放好耐無入要 ...
Usteakum 發表於 19-5-2014 03:28 PM

我都係like果d先入咋..............入開又上隱...............{:1_224:}
我都係like果d先入咋..............入開又上隱...............
ray文 發表於 19-5-2014 04:16 PM

童年回憶........這4字真係害人不淺....
:die:
童年回憶........這4字真係害人不淺....
Usteakum 發表於 19-5-2014 04:48 PM

冇計, 鬼叫自己鍾意咩....................:79:但睇到display櫃就會好滿足呢.....{:1_211:}
冇計, 鬼叫自己鍾意咩....................但睇到display櫃就會好滿足呢.....
ray文 發表於 19-5-2014 05:09 PM

咁又係.....不過我都想問下各師兄...其實玩具最後點處理呢?? 我細個係不知情況下, 阿媽掉晒........咁依家呢????
咁又係.....不過我都想問下各師兄...其實玩具最後點處理呢?? 我細個係不知情況下, 阿媽掉晒..... ...
Usteakum 發表於 19-5-2014 05:32 PM

宜家係值錢會賣出, 唔值錢就送比人.............或者好似你咁被小朋友.....................:he:
宜家係值錢會賣出, 唔值錢就送比人.............或者好似你咁被小朋友.....................
ray文 發表於 19-5-2014 05:34 PM

如果有D係後悔買左..又或者好厭既...我會賣左佢.....未有咁偉大送比人.....

又提我傷心事...不過對上兩次, 整爛左既....都係個鐘點....叫左佢唔好搞架啦...

但係我指十年甚至廿年後...
如果有D係後悔買左..又或者好厭既...我會賣左佢.....未有咁偉大送比人.....

又提我傷心事...不過 ...
Usteakum 發表於 19-5-2014 05:40 PM

傳比你下一代...................:34: