Toysdaily 玩具日報

查看: 3789|回復: 22

唔知出唔出SHF坑好

唔算玩好耐,W開始買, OOO,FOURZE買左9成
WIZARD開始無力, 買左一半到
最想齊龍騎,近幾隻都無訂買老現見唔差得幾多,,但4月隻羊好似唔對路有炒味,六字黎緊頭,
最怕唔知出唔出得齊D獸, CHING覺得斬唔斬纜好?
老實講, 近期 rx black 真係好掂...
隻羊做得唔錯 早d買番 如果唔係可能會變犀牛價!
有唔想買的心就早d賣走晒佢,可能仲有錢賺...遲d出3.0..4.0..5.0...想走都難:$
想唔玩喇,不過同樓上CHING一樣覺得BLACK,RX好好多,骨雕就無玩過了
i will keep my road going on! Never give up!
喜歡的話米繼續 LAW.
不過, 是貪新鮮的話, 便順其自然好了.
龍騎條line 如果唔想食炒價 , 可以買figma , size 一樣 ,可動又差唔多 , 但個價就平好多!

當日我見figma 羊仔唔洗一魚 , 但shf 要魂限 , 最後我都係選擇figma
當你考慮緊出唔出坑既時候...
其實你自己已經有左個答案...
及早出坑吧...
樓主 你量力而為喇! {:1_197:}

話時話, 我都有SHF IRONMAN.......{:1_203:}
唔好玩啦,出坑,如果買既話買自己最想要既2-3隻就得,而家個個為買而買,唔係真係好鐘意又買,要買晒一套先叫收得工,個心又大又細咁,玩具玩人定人玩玩具呢? 加上日本玩具成本又不停上升,講真一隻FIGURE賣到5發以上已經令我腳步,鑲左金係個身度咩! 一個膠膠膠玩具,羅D錢黎玩下女女,食多盒飯食貴D仲好啦,玩具真係唔值得用咁多錢!
龍騎 LINE 有錢就玩得起
留幾隻鐘意既
其他為儲賣晒佢
再吾系留起晒,吾好理shf出咩
你都玩咗一段時間,竟然魂限貨唔訂由其是龍騎系列嘅限定……
咁就顯示咗你有幾鐘意,如果唔係你一定會高追唔使係度問!
大大及早放棄吧!不要為買而買……祝早日脱坑:o
唔好玩啦,出坑,如果買既話買自己最想要既2-3隻就得,而家個個為買而買,唔係真係好鐘意又買,要買晒一套先 ...
alvinchan2012 發表於 2014-5-17 14:22

:77:不得不認同.
買自己最想要既算了