Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: fox709394

唔知出唔出SHF坑好

不得不認同.
買自己最想要既算了
bigtomm 發表於 18-5-2014 07:35 AM

yea... me too, i only get those favorite riders....
i like many of them...but no money to get them all:42:
價啱 鍾意 咪買囉,超鍾意既 咪訂囉 ……
算啦我都硬食埋佢,唸住之前蟹同變色龍現貨平過訂,懶左無訂今日6舊追番
我已經出坑了, 無事一身輕。
我就半出坑. 已經過左逢出必入既階段, 依家會選擇性買, 仲係越揀越買得少.....
有時回頭望, 個陣時真係為買而買, 好彩出得返黎....
頭像被屏蔽
我近期己放晒D SHF拉打啦,而家諗住儲完black算⋯⋯期實玩多左其實隻隻都係咁玩,冇乜新意,屋企又鬼咁多玩具,索性賣晒出坑
小弟講下自己入坑經歷
上當年日本做緊電王個時,我因為電王劇情特別就開始睇拉打,甚至玩埋裝著變身(個時未有shf,入坑前夕),到我儲齊電王然後Kiva又出裝著變身我又齊啦,諗住買埋拉打THE FIRST1同2號就唔玩,但係對於當時學生既我個時個價太貴無買{:1_222:}, 之後B社開始出SHF,我見到1同2號個時有小小心動,不過無買因為價格問題,一心等佢出DECADE裝著變身,點鬼知B社將裝著變身放棄:die:原全又SHF取代個價比裝著變身貴一倍到,當時仲係學生的我已經是一個打擊,不過人係要向前看所已我就入坑{:1_240:},玩既途中就發覺有問題,佢出限定,算 限定我唔玩只儲普通野,到W佢又玩媽裝兩隻一盒400~500幾蚊.又算啦,今次只儲主角同中意角色,可惜騙徒手法層出不窮.數碼暴龍.IRONMAN(我都中意尼D人物)佢到唔放過都出SHF,B社尼D都出,令我明白再玩洛去唔係辦法,我洛下一個重要決定儲埋平成十子終極形態就出坑(而家差響鬼),專注玩美玩,點知佢好似話出SHF蝙蝠俠{:1_224:},要出坑就快d出,唔係好似我現在都未出到:help: