Toysdaily 玩具日報

查看: 2256|回復: 11

[吹水專區] 發神經、購買欲

好想要:

HT 隻 Iron Monger!

Max 隻 Big-O
舊物 神魂合體

好想要 The Next 三隻 12"

合金魂 GX-27 金剛

GX-10 大鐵牛

Wave 1/100 邪神兵

.......
...........

不過呢排真正想要係....

「賽西湖大廈」一個單位!!!!

好實用、
環境好靚、
連隔離屋 D 車都靚過人~~
真係好鍾意~~~

點解我個 friend 買得起,我買唔起?!!!
天呀!!!
我都想要「賽西湖大廈」一個單位∼∼o烏o烏
好想要:

HT 隻 Iron Monger!

Max 隻 Big-O
舊物 神魂合體

好想要 The Next 三隻 12"

合金魂 ...
Garycharm 發表於 26-9-2011 09:43 PM

:42: :42: :42: life is not fair...
總有人富貴過自己, 唔駛太介懷
總有人富貴過自己, 唔駛太介懷
Squall 發表於 27-9-2011 02:33 PM

太認真啦~~~:66:

anyway,多謝安慰,
巴打你人很好呢~~~
太認真啦~~~

anyway,多謝安慰,
巴打你人很好呢~~~
Garycharm 發表於 27-9-2011 02:39 PM

其實係安慰自己先真:49:
以前都好想買多D玩具..成日諗..出左花紅就會買呢D..果D..仲有果D...但結果係...血汗錢..都係留番佢,等真係有需要時先用了..至於樓..有需要同啱價就要買了,香港地真係要一樓旁身先可以活得安心
MONGER,有DD心動,不過HT野,剛剛收拾舊物時非死即傷,死心了...
MAX BIG-O,我想買合金魂的夠了.
神魂絕對是好物,我開BLOG第一件玩具就係佢!入手啦!!
NEXT三子,我剛找回一號...師兄都係算吧啦.
GX-27,幾好,不過如果買了之後合金可以分體那套,這個不用強救.
邪神兵...好物,不過要自己動手...而且完工之後呎吋也相當氣勢!!

之外我仲有電腦,相機,鏡頭想買的...

我乜都想買,但就係無乜想過買樓...難道我係一隻無腳的雀仔??
而家GX-27又唔係貴...  買啦...  佢對於我黎講,係鐵甲萬能俠4號。

塞西湖大廈...   :42:
好想買齊Wave機甲界首辨模型,搵高手代砌,再永久display...

好想買齊所有figma,包括任何SP、EX...全編號一隻不漏…

好想買齊所有nendoroid/nendoroid petit/nendoroid plus,全編號一隻不漏…

好想買齊黃金十二宮同五小強皇級性姨(佢出的話)…

好想…

:63:
就算富豪都會有野系得吾到
知足常樂
我就想買起成間蘋果啦! 然後唔比佢再出 iphone 同 ipad! 等我呢D用 android o架唔駛再比人當怪獸咁望...:55: