Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 變形金剛 MP-10A BAPE 文

香港賣完啦,原來得20幾隻,d ! 佢
回復  ray文

啱啱買完,好麻煩
wpc 發表於 9-8-2014 11:52 AM

里隻系乜樣?有相片?
強國人係認真有錢,但冇修養冇禮貌,到處被人鄙視,搭地鐵買飛唔排隊,我叫佢排隊,但仍然無視我勸喻,搞到真係要拍佢膊頭叫佢排隊,但仍然冇口冇面,好唔順超嘅表情,呢d強國人正垃圾!估唔到而家仲要同香港人爭買柯柏文,老變遲早好似奶粉咁缺乏供應~~~

真係唔明d強國人咩心態,早十年八年仲喺鄉下種田,而家豪到差不多2K買玩具~~~
绿色的? 咁贵買隻卡通無出現過的做乜??!
香港賣完啦,原來得20幾隻,d ! 佢
nipponya188 發表於 9-8-2014 12:36 PM

咁師兄你買到嗎???
已經不是以前那回事,懷念還是葛文輝做香港代理的日子。
BAPE 仲有號召力的嗎 ?
老土到世界盡頭了
賣完都好, 唔使心掛掛想去買. :51:

祝買到嘅CHING買到心頭好. :71:
呢D聯成唔值得買,以前BAPE果D有眼見,再加上MP美日再版,改下色又出,買唔到先好..
回復 59# Douglas.M.Saint
個小朋友得六七歲又拿籌(有幾個),當屋企人拿住頭籌,小朋友就要同屋企人一齊,沖上去一齊入(其實應該唔係一家人,只係排隊黨)
回復 58# ray文

文兄咁有財力,實有辦法
強國人係認真有錢,但冇修養冇禮貌,到處被人鄙視,搭地鐵買飛唔排隊,我叫佢排隊,但仍然無視我勸喻,搞到 ...
BoAkawaii 發表於 9-8-2014 12:47 PM

原始人有鎗,只會比文明人有鎗更危險,何況佢地有機鎗

今日在涉谷BAPE內影的!
wpc 兄, 請問 你隻 BAPE 柯栢文用了幾多日元購買 ?  Thanks!
Y拍即刻有人放緊,不過差不多3隻牛,適合強國人收藏~ {:1_203:}