Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 變形金剛 MP-10A BAPE 文

是否去專門店買!??
猿人公佈了,明天在涉谷店開售~~~
文爺重复亂色系咁出次數就黎多過星爺:x
MP我都系覺得mp 4 同 mp1b(黑文)最正
係間間有定指定一間有?

我都係厚多士啫!   

...
可變戰士 發表於 7-8-2014 05:45 PM

唔知呀, 我又唔熟..............你一定叫人留左啦, 洗咩排呀~:58:
文爺重复亂色系咁出次數就黎多過星爺
MP我都系覺得mp 4 同 mp1b(黑文)最正
wingsiu 發表於 7-8-2014 09:46 PM

你入啦.....................咁~:71:
你入啦.....................咁~
ray文 發表於 8-8-2014 09:54 AM

文爺唔系話你啊,我意思指mp 10亂出次數就黎多過星矢:he:
文爺唔系話你啊,我意思指mp 10亂出次數就黎多過星矢
wingsiu 發表於 8-8-2014 10:35 AM

我知唔係講我呀:DD, 所以咪叫你入返隻玩囉.................{:1_203:}
我知唔係講我呀, 所以咪叫你入返隻玩囉.................
ray文 發表於 8-8-2014 10:39 AM

唔入膠文, 個比例好怪,好矮。雖然只初號機膠文幾正不過價錢夠我買合金ironman,算吧啦都系, 不過聽講話會有平貨美版,平就入黎粗玩,冇就算 我已經有mp 04 同 mp01 B, 心滿意足:71:
唔入膠文, 個比例好怪,好矮。雖然只初號機膠文幾正不過價錢夠我買合金ironman,算吧啦都系, 不過 ...
wingsiu 發表於 8-8-2014 10:44 AM

幾時得閒影黎睇下呀.................:36:
唔知呀, 我又唔熟..............你一定叫人留左啦, 洗咩排呀~
ray文 發表於 8/8/2014 09:53 AM

咁貴又唔連櫃, 都係留返俾你玩.  {:1_228:}
咁貴又唔連櫃, 都係留返俾你玩.
可變戰士 發表於 8-8-2014 11:59 AM

入到先算啦...................{:1_203:}
唔入膠文, 個比例好怪,好矮。雖然只初號機膠文幾正不過價錢夠我買合金ironman,算吧啦都系, 不過 ...
wingsiu 發表於 8-8-2014 10:44 AM
同意MP10隻腳好怪, 有MP01 同04已夠
入到先算啦...................
ray文 發表於 8/8/2014 12:26 PM

你係要嘅! BAPE點都留一箱俾你喇! :58:

到時分盒俾小弟, 我仲有好多老變問題要請教你. {:1_220:}
幾時得閒影黎睇下呀.................
ray文 發表於 8-8-2014 10:51 AM

講依D你真系:45:
而家排緊涉谷店,只有七個人,唔知香港多唔多人排?