Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 變形金剛 MP-10A BAPE 文

講依D你真系
wingsiu 發表於 8-8-2014 10:10 PM

講左n年喇.......................{:1_222:}
而家排緊涉谷店,只有七個人,唔知香港多唔多人排?
wpc 發表於 9-8-2014 08:24 AM

強呀................日本排緊~:Q
回復 47# ray文
日本竟然派籌,排第七都冇用,張籌六十八:42:大把台灣或強國人掃貨
香港派籌,實際不是100多人,幾錢唔知,幾多隻唔知,好很熱。

Bape 日本已經冇人著,香港店都係強國人。應該排嘅都係用家。邊鬼仲有香港水貨店炒家。
呢隻色好核突wor...仲要排隊買?個人覺得呢d version都係嘥氣~ :42:

又冇貨櫃,文哥要戴綠帽 :55: ,等美版reissue好過啦~
回復  ray文
日本竟然派籌,排第七都冇用,張籌六十八大把台灣或強國人掃貨
wpc 發表於 9-8-2014 10:42 AM

唔係咁癲嘛...............咁咪好難入到.............:Q
D人應該係排對 pump fury 多,但我見出面開價都唔使2K。
D人應該係排對 pump fury 多,但我見出面開價都唔使2K。
RRAAYY 發表於 9-8-2014 11:13 AM

Pump fury was fully booked..................
回復 52# ray文

啱啱買完,好麻煩
回復  ray文

啱啱買完,好麻煩
wpc 發表於 9-8-2014 11:52 AM

why呀..................{:1_215:}
好羨慕呀........................:D
回復 56# ray文
好多強國人,有小朋友打尖,9點幾排到而家:54:
回復  ray文
好多強國人,有小朋友打尖,9點幾排到而家
wpc 發表於 9-8-2014 12:28 PM

恭喜晒呢..............wpc兄~:77:
我同佢冇緣....................:sad:
回復  ray文
好多強國人,有小朋友打尖,9點幾排到而家
wpc 發表於 9-8-2014 12:28 PM

Not issued the booking ticket before?  Those fxxking kids how to jump the queue?
回復 49# nipponya188

原來香港有得排, 真係唔知, 邊度有得排??