Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[分享討論] 「GUNDAM BUILD FIGHTERS」2014年播放!!! 2018年新企劃始動!

TOTALLY AGREE,玩具唔賣得都唔使望有下一季,就算劇情幾好都冇用
官方中文譯名

日版GBFT Blu-ray Box 2 封面及付錄 HGBF Amazing Red Warrior

ガンダムビルドファイターズトライ Blu-ray BOX 2 〔ハイグレード版〕
《初回限定生産》
発売日: 2015年6月26日
価 格 : 30,780円(税込)

你地覺得高達創戰者A有冇機會變成動畫?
見冇人post過就post下:78:
漫畫《高達創戰者A》Gunpla設定
Cathedral Gundam  

Hi-Nu Gundam Influx

Command Astray Gundam

Hi-Nu Gundam Vrabe

漫畫 GUNDAM BUILD FIGHTERS A 登場機體

:die::die::die:....我個菏包呀:56:
哈哈、又幾得意喎...............
電擊hobby d改裝例黎,但淘寶有現成改件,用大地高達改
我覺得動畫都應該會講番家陣既動畫後續
外傳難D
第55回全日本模型 Hobby Show

stonekeung01 發表於 27-9-2015 12:22 PM
第55回全日本模型 Hobby Show

利錢太龐大, OVA來了...
熱狗OO 發表於 3-10-2015 04:49 PM
利錢太龐大, OVA來了...

其實至緊要好睇,好睇就得啦!!
今次是新主角,定係講舊主角的後續故事呢??
GBF新外外傳漫畫「GUNDAM BUILD FIGHTERS AMAZING READY」將連載

Lau 發表於 3-10-2015 06:42 PM
其實至緊要好睇,好睇就得啦!!
今次是新主角,定係講舊主角的後續故事呢??

ova講三代名人點打敗二代都幾好喎 (^_^)