Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys - Captain America: The Winter Soldier : The Falcon

睇隻翼都唔能夠可動得去邊,購買意欲下降...
頭像被屏蔽
師兄你係咪上得某FB買賣區多得濟?上到shot Q咗…我剛剛訂咗…但我唔係傻仔囉……唔 ...
wing1123 發表於 12-5-2014 07:38 PM

講得岩,我都沒念住訂,但睇唔過眼香港地咁多「醒目仔」,「醒目」得黎又窮困,自己沒錢訂,就話人傻仔,隻隻都話等跳樓價先買,食慒左你呀,果陣鷹眼又夠有班傻仔出黎話等跳樓價先買,依家呢?我念等到你跳樓佢都未跳樓:he:大大唔使勞氣,係TD呢度逛耐左就會見到每次HT出新野,都會有D咁既人出現,而呢D人又大多數身上大大隻字寫著「見習生」打手味咁重,知咩事啦。
剛訂了。非vip都得,唔駛煩。{:1_226:}
頭像被屏蔽
Vip都要千四,hottoys依家出D野差左好多,千四眞係傻仔先入,
到時一定又係死貨,等一千至入。
manka 發表於 12-5-2014 04:17 PM

隻野死貨...用正價買就傻仔

甘隻野炒個時 係咪叫精明眼?
個樣其實做得幾似{:1_221:}...但價錢有的誇張..可能HT俾左好多功夫落呢隻到
頭像被屏蔽
小人訂都好,出貨時Y價可能上$3,000.  當年Hawkeye 就是好列子!  小弟就是不賣心埋都好DD。。。
真心做得唔錯{:1_221:}:71:
但真係貴左啲:55:
我岩岩由第一頁睇到呢度,有大半人是講HT是非。
唔該講番這一隻人偶好唔好?
講得岩,我都沒念住訂,但睇唔過眼香港地咁多「醒目仔」,「醒目」得黎又窮困,自己沒錢訂,就話人傻仔, ...
fruitswai9 發表於 12-5-2014 08:11 PM

我鐘意既figure從來都唔會睇價錢貴定平:38:...訂咗喺自己手上先係皇道..好似烏鴉同鬼鼠tony個價跌到咁賤過泥我都無心痛半分.........我勝在錢多比ht食都比情願比炒家食:45:...如果明知比ht當傻仔襟住屈.......咁我傻得起喎..呀..唔應該用傻....係用「唔自在」呢個字眼..個一千幾百..師兄下句唔駛我講啦{:1_220:}
買玩具係睇玩具做得點,有冇大愛!唔係有冇得炒!要炒得就愛菜啦!我哋係傻仔!係呀我哋係傻仔呀係買到有愛玩具傻仔呀!你留錢等跌過一千先入啦!我放眼睇啦!
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽