Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys - Captain America: The Winter Soldier : The Falcon

Looks good ar but can be better :love:
翼做到嗎?
"各位顧客可由即日起於Hot Toys香港專門店 ─ Secret Base預訂"

冇咗vip先發!?  HT咁唔睇好...
ahho167 發表於 12-5-2014 02:49 PM

邊度話Vip同非vip同一日訂呀?係我陣間就順便訂埋唔駛聽日再去呀!:what:
頭像被屏蔽
翼做到嗎?
Whiplash 發表於 12-5-2014 03:29 PM

如果ht個隻翼咁整,九成爛x梗:DD
有燈:

One (1) flight backpack with LED light up function (red light, battery operated)
1 飛行背包有 LED 燈功能 (紅光,電池供電)

:58:
Vip都要千四,hottoys依家出D野差左好多,千四眞係傻仔先入,
到時一定又係死貨,等一千至入。
manka 發表於 12-5-2014 04:17 PM

waaa 你咁唔傻仔咁醒目識一千蚊先入  {:1_197:}
好威威呀 {:1_208:}

回復 27# chshting

十分認同!!
開始覺得TD 呢度越來越好笑……
講真,呢隻未出都預左對翼9成9 係換件架啦…
有乜所可能收得起,電影公司都係用CG 去做,難道你千幾蚊就可以做得到??
有要求唔係唔得,但都要合理囉!!
點解MK42 果陣唔問下"點解D甲唔識飛埋去Tony 度?? 唔識一件一件咁著上身??"
"點解D 素體無何B仔?"

講返隻Figure,頭雕算ok,但可以再似D,露手臂見關節真係有D 肉酸,但已經好過Roadblock …
而且有D 貴……
見到FB有訂購改動,若冇錯真係即日有得訂就唔駛搵日再去,方便好多!:43:
回復  chshting

十分認同!!
開始覺得TD 呢度越來越好笑……
講真,呢隻未出都預左對翼9成9 係換件架啦 ...
kimlam 發表於 12-5-2014 04:38 PM

哈哈 !!
遲D可能會有人問, 點解隻野唔識飛既 ??

吾要求可做到戲CG 甘柔軟自然

但對翼好平面一塊甘........HT 應參考下 Wing zero
頭像被屏蔽
已問SB價非Vip15xx
對翼不能收回背pack,
翼可小角度活動。
SB,HT VlP今天訂,明天下13號才公開訂。
頭像被屏蔽