Toysdaily 玩具日報

[改造交流] 小玩式自組自樂 組隊 組女 自創遊戲角色(20-12-2014更新)

好正呀, 加左介指好細心^^.
可以試下n001素体白肌。唔貴, Body shape 好D。但膝頭唔靚。
rilplsc06 發表於 5-5-2014 11:54 AM

介指其實好簡單~~:)

n001素体白肌??找找先,吾識,我只用可動比較好的cool girl{:1_215:}
好正呀, 加左介指好細心^^.
可以試下n001素体白肌。唔貴, Body shape 好D。但膝頭唔靚。
rilplsc06 發表於 5-5-2014 11:54 AM

什麼牌子的???:64:
回復 1# 小小玩具迷

玩具迷兄, :71:有GAME感覺, 能出心出力去搞自巳中意的...::52:
期待第三, 四五六隻囡囡, 放毒呢~~~:he:
可否分享body/配件名
入手地方/大約價錢嗎
造型好有代入感
真係好厲害{:1_221:}
回復  小小玩具迷

玩具迷兄, 有GAME感覺, 能出心出力去搞自巳中意的...:
期待第三, 四五 ...
火宅之人 發表於 8-5-2014 09:49 PM

我的確跟game的元素去組~~~{:1_231:}

多得火大我才組到而家咁,火大再有囡頭的話記得找我~~~:77:
可否分享body/配件名
入手地方/大約價錢嗎
造型好有代入感
真係好厲害
玉路 發表於 11-5-2014 02:10 AM

嘛~~body的話我用cool girl的,可動好D~~
配件的話我是用其他12吋配件或playarts的配件去改,因為playarts size同12吋差不多,配件共用都得
價錢的話就好海鮮了,我都是左買右買些衫褲再裁剪加工,有平有貴,沒有準則

感謝大大欣賞~~~~:64:
回復 17# 小小玩具迷

你去TB search 下 "n001 素体" 就有, 牌子唔知。雞旺1樓2樓都有。小弟呢排用佢多。

頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
What a good stuff must add marks for support! :71:
Ching 襯得好靚 !!!
回復  小小玩具迷

你去TB search 下 "n001 素体" 就有, 牌子唔知。雞旺1樓2樓都有。小弟呢排用佢多。
...
rilplsc06 發表於 12-5-2014 11:11 AM

呵!! 素体是不錯,可以有一定露出度~~{:1_197:}

BTW,隻女帝不錯,比較在意是個OB頭,好正~~~{:1_238:}
Ching 襯得好靚 !!!
KC@toys 發表於 13-5-2014 01:41 AM

What a good stuff must add marks for support!
Douglas.M.Saint 發表於 12-5-2014 05:57 PM

HO!!感謝支持~~~{:1_197:}
回復 26# 小小玩具迷

頭叫OK, 之前有介紹过, 但冇蛇姬個feel, 所以冇出po.
n001, 尋日走雞旺入左只, 一魚三八。比起黎山塞版 tlb, cg 等都要1舊來得抵玩。

比CG body, n001 可以做出s pose, 高低肩, 可动脛,后交叉手, 交叉腳
唔好係關節唔夠美觀。
回復  小小玩具迷

頭叫OK, 之前有介紹过, 但冇蛇姬個feel, 所以冇出po.
n001, 尋日走雞旺入左 ...
rilplsc06 發表於 16-5-2014 05:26 PM

岩岩玩番,發覺cool girl好難交叉腳~~:79:
加新D配件~~{:1_231:}
鎗型加眼鏡~~{:1_238:}

魔法型加飾物~~{:1_238:}

本來第三組是劍型,不過有意外,先來個????型~~{:1_214:}

coming up next....................................{:1_238:}