Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] My MP Transformers Collection.

咦..........我連幾隻都無喎! 你真係多老作... 老變!
可變戰士 發表於 2-5-2014 10:55 PM

老作係你.........老變專家話自己冇老變.................:74:
我講秘密你知吖! Ray文唔使做o架! 平時嘅工作都係以買玩具為主, 同解答下我哋&#21 ...
可變戰士 發表於 2-5-2014 10:54 PM

師兄言之有理,一針見血:he:
師兄你嘅音波收藏果然強大, 見識到咩叫音波迷
CyrusF91 發表於 3-5-2014 03:18 AM

失敬,失敬,都系一些普通收藏:77:
師兄, 這個不是眾所周知...公開的秘密嗎?
mythsgod 發表於 2/5/2014 11:11 PM

吓...............:@

仲諗住爆佢大鑊, 原來人所共知! :78:
果個一定係你......................又屈我~
ray文 發表於 3/5/2014 09:05 AM

我哩啲新手:35:, 點敢屈你呀! :x :x :x
師兄言之有理,一針見血
tolete 發表於 3/5/2014 01:54 PM

我哋有咩問題? 都可以請教佢! {:1_220:} :36: ray文一定幫到你! {:1_203:}
我哩啲新手, 點敢屈你呀!
可變戰士 發表於 4-5-2014 01:19 AM

成鬼日係度扮新手...................:36:
我哋有咩問題? 都可以請教佢!   ray文一定幫到你!
可變戰士 發表於 4-5-2014 01:22 AM

well said, ho ho!!{:1_223:}