Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] My MP Transformers Collection.

我也等緊金毛啊!你訂左啦?
tolete 發表於 2-5-2014 05:12 PM

冇訂啊,In's,社團或者孤仔唔會冇現貨啩?唔會貴好多啩?{:1_215:}

不過MP22有興趣訂兩隻,不過唔知邊間平?
冇訂啊,In's,社團或者孤仔唔會冇現貨啩?唔會貴好多啩?

不過MP22有興趣訂兩 ...
BoAkawaii 發表於 2-5-2014 05:17 PM

我都冇訂,mp-22 重諗緊買唔買好!
冇錯,音波系我的至愛!mp-13一隻玩一隻儲!
tolete 發表於 2-5-2014 05:14 PM

哈哈,我以前都有呢個習慣,乜都雙入,都試過將兩盒d零件交換,變成一隻完美QC老變,然後入返盒,另一隻用嚟玩同display,不過而家d老變盒盒都有d花或者甩油,唔知中邊度,已好少雙入,係MP12再版先有雙入。
放些毒照片先
tolete 發表於 2-5-2014 04:39 PM

果然係老變專家..................:shiny:
哈哈,我以前都有呢個習慣,乜都雙入,都試過將兩盒d零件交換,變成一隻完美QC老變,然後入返盒,另一 ...
BoAkawaii 發表於 2-5-2014 05:24 PM

我都系選角色的,冇可能隻隻都雙入,反而金毛想雙入,呵呵
果然係老變專家..................
ray文 發表於 2-5-2014 05:27 PM

文兄終於出現啦!
文兄終於出現啦!
tolete 發表於 2-5-2014 05:29 PM

我不嬲都係度................:he:
我不嬲都係度................
ray文 發表於 2-5-2014 05:30 PM

返工都可以上td,你份工幾正喎:71:
我都冇訂,mp-22 重諗緊買唔買好!
tolete 發表於 2-5-2014 05:22 PM

MP22一定要買,因為係一體變形,雖然我唔係太中意馬格斯,但難得TT廠今次肯花腦汁去設計一體變形,而唔係整個白色MP10加個馬甲(最憎馬甲)嚟交行貨,我覺得係值得買。

其實我冇訂玩具經驗,想知訂同唔訂個價係咪差好遠,MP22差唔多年尾先有,要比玩具店"責"住幾舊水咁多個月,又要等call,陣間又話delay... :(
我都系選角色的,冇可能隻隻都雙入,反而金毛想雙入,呵呵
tolete 發表於 2-5-2014 05:27 PM

金毛我都想雙入,所以更加要忍手唔買老變~ :$
返工都可以上td,你份工幾正喎
tolete 發表於 2-5-2014 05:32 PM

你唔係咩................我d低級人員冇咩人理............{:1_238:}
金毛我都想雙入,所以更加要忍手唔買老變~
BoAkawaii 發表於 2-5-2014 05:38 PM

師兄情況同我一樣啊
MP22一定要買,因為係一體變形,雖然我唔係太中意馬格斯,但難得TT廠今次肯花腦汁去設計一體變形,而唔 ...
BoAkawaii 發表於 2-5-2014 05:34 PM

所以我都系唔訂住,遲D先
你唔係咩................我d低級人員冇咩人理............
ray文 發表於 2-5-2014 05:39 PM

我唔系啊∼∼∼
師兄情況同我一樣啊
tolete 發表於 2-5-2014 05:39 PM

好耐冇買合金魂添~

但金毛再版點都要買啦,唔係又會好似六神情況一樣