Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] My MP Transformers Collection.

我唔系啊∼∼∼
tolete 發表於 2-5-2014 05:42 PM

你放假.................咁好~{:1_215:}仲勁!!!
好耐冇買合金魂添~

但金毛再版點都要買啦,唔係又會好似六神情況一樣
BoAkawaii 發表於 2-5-2014 05:46 PM

泰坦3有冇買啊?我重等緊好價!:34:
你放假.................咁好~仲勁!!!
ray文 發表於 2-5-2014 05:48 PM

我都系一位小小的職員啊
我都系一位小小的職員啊
tolete 發表於 2-5-2014 05:54 PM

但你咪又上到td...............{:1_228:}
泰坦3有冇買啊?我重等緊好價!
tolete 發表於 2-5-2014 05:52 PM

即係改色加電鍍角果隻?冇買呀~

其實我中意大帝,金毛,六神,黃金俠,V形,超獸機神呢d,泰坦3都唔係好認識

其實我幾渴望V形電磁俠有新version,始終唔中意條腰果兩口釘~
但你咪又上到td...............
ray文 發表於 2-5-2014 05:55 PM

我老細唔係到,所以。。。。。 你明啦!:he:
即係改色加電鍍角果隻?冇買呀~

其實我中意大帝,金毛,六神,黃金俠,V形,超獸機神呢d,泰坦3都唔 ...
BoAkawaii 發表於 2-5-2014 06:04 PM

宇宙飛龍同磁力鐵甲人系我的至愛,金毛,V形都ok!
泰坦同zambot3 系同一個設計師,其實套卡通真係麻麻地,zambot 3 得 23集,大部份人物全軍覆沒,剩返個男主角,神勝平生還:he:
宇宙飛龍同磁力鐵甲人系我的至愛,金毛,V形都ok!
泰坦同zambot3 系同一個設計師,其實套卡通真係麻麻 ...
tolete 發表於 2-5-2014 06:23 PM

講起嚟珍寶3我有d印象,以前喺土豆睇過呢套卡通,最後架珍寶3手手腳腳都爛晒
返工都可以上td,你份工幾正喎
tolete 發表於 2/5/2014 05:32 PM

我講秘密你知吖! Ray文唔使做o架! 平時嘅工作都係以買玩具為主, 同解答下我哋啲新手嘅疑難............ :p
我沒有呃你, 老變我得幾隻又何來強大收藏呢..............同你地冇得比..............
ray文 發表於 2/5/2014 10:22 AM

咦..........我連幾隻都無喎! 你真係多老作... 老變! {:1_214:}
頭像被屏蔽
回復  CyrusF91
Soundwave我有, 由於見自己影得唔靚所以無出黎.
thiam 發表於 30-4-2014 10:19 PM

師兄你呢張相都影得唔錯呀
放些毒照片先
tolete 發表於 2-5-2014 04:39 PM

師兄你嘅音波收藏果然強大, 見識到咩叫音波迷:71:
我老細唔係到,所以。。。。。 你明啦!
tolete 發表於 2-5-2014 06:18 PM

正啦..................成日都唔係到..................:he:
我講秘密你知吖! Ray文唔使做o架! 平時嘅工作都係以買玩具為主, 同解答下我哋&#21 ...
可變戰士 發表於 2-5-2014 10:54 PM

果個一定係你......................又屈我~:53: