Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] EVA X TRANSFORMERS

可變戰士 發表於 13-1-2015 03:22 PM
係喎! 睇錯咗係唔啱著! 瘀咗!

:he:可變兄收收埋埋姐~~XD我都無mdd
之前係日拍拍左個mdd頭~~成年都未配到個身{:1_200:}
我最初都覺得玩娃好貴~~但其實諗深一層~!!一隻娃都係等於6-7隻pvc公仔咁上下~:44:
依家dpvc公仔咁貴,加上又唔可動,又會溶膠~~儲埋買隻娃好過~~:36:
chiman0123 發表於 13-1-2015 03:31 PM
可變兄收收埋埋姐~~XD我都無mdd
之前係日拍拍左個mdd頭~~成年都未配到個身

邊有嘢收埋, 你估我係ray文咩! :p

另外我見你喺二手區放嘢喎! 小心唔咪放正版嘢被踢! :he:
可變戰士 發表於 13-1-2015 04:13 PM
邊有嘢收埋, 你估我係ray文咩!

另外我見你喺二手區放嘢喎! 小心唔咪放正版&#220 ...

放唔係正版嘢???邊樣??{:1_201:}
chiman0123 發表於 13-1-2015 05:16 PM
放唔係正版嘢???邊樣??

第三方TW恐龍:he:

我純粹路過........:51:

o~~你講fb~~自首左了:38:
原本諗住儲2套, 一套合體,一套單隻~~但呢個諗法太天真~~:69:
三方實在太進取~~黎緊fantoy d野好中~~仲想買番恐龍派{:1_201:}
chiman0123 發表於 13-1-2015 05:35 PM
o~~你講fb~~自首左了
原本諗住儲2套, 一套合體,一套單隻~~但呢個諗法太天真~~
三方實在太進取~ ...

你真係好強, 入兩套tw恐龍派!  {:1_377:}

有得攞mt科幻派補件喇! :^

不過佢要問你攞電話號碼核對返先得, 我o翕唔出你電話喎! 你要自己去一趟! 抱歉! :(
可變戰士 發表於 13-1-2015 08:57 PM
你真係好強, 入兩套tw恐龍派!  

事實證明係唔得low{:1_201:}兩套實在無錢無位~~

thx~~知道有得拎就ok~搵日去拎{:1_197:}
chiman0123 發表於 14-1-2015 09:38 AM
事實證明係唔得low兩套實在無錢無位~~

thx~~知道有得拎就ok~搵日去拎

我都覺得入2套tw, 不如入另一套恐龍派好過! {:1_203:}

你有喺佢度買就一定有補件, 放心勿慮! {:1_235:}
各位, AR有沒有更新派貨消息??? 我就黎變化石了
其實講就講AR上星期有貨攞,但其實好似呢到無邊位C兄係攞左訂貨證實係堅的! 今星期又就過,佢無都好同大家講聲,網越來越少貨,到時實貴,玩死人咩!:die:
Usteakum 發表於 14-1-2015 02:28 PM

昨日已攞,之前心情跟大大一樣,擔心無得攞,但終於有,耐心等候吧!
Usteakum 發表於 14-1-2015 02:28 PM

順便一提,AR嘅盒都幾多似曾受撞擊咁,我揀了盒無咩點凹嘅,回家開箱時見透明膠吸索都有破裂,但所有件都無問題、無爛。
三木白花子 發表於 14-1-2015 09:23 PM
順便一提,AR嘅盒都幾多似曾受撞擊咁,我揀了盒無咩點凹嘅,回家開箱時見透明膠吸索都有破裂 ...

唔該Ching, 希望快啲派貨, 都已經唔期望會有靚盒, 隻eva文唔爛已經燒炮杖鳥! {:1_377:}
三木白花子 發表於 14-1-2015 09:15 PM
昨日已攞,之前心情跟大大一樣,擔心無得攞,但終於有,耐心等候吧!

師兄應該是上星期收到通知有得拎果批吧

希望明天有消息