Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] EVA X TRANSFORMERS

mythsgod 發表於 12-1-2015 03:10 PM
我相信即使你用十大武器"降"著店主, 也得不到真正答案...

都係嗰句, 好彩之前追咗盒! {:1_222:}

唔咪我都會發癲. :*
可變戰士 發表於 12-1-2015 03:06 PM
我都費鬼事問佢? 佢答咩, 我都估到!

佢唔會答既咩, 你係vvip....................又話好好人既..........:Q
ray文 發表於 12-1-2015 03:42 PM
佢唔會答既咩, 你係vvip....................又話好好人既..........

佢唔會唔答你, 只係你會知佢答嘜啫! :58:

可能你問佢即覆你喇, 你俾咁多生意佢, 簡直好專尊貴. :35:
可變戰士 發表於 12-1-2015 12:18 PM
有買MT科幻派 , 有睇其他Ching有得換, 我過幾日去ar問下, 叫佢換埋俾你.

唔該晒~~可變兄:77:

不用客氣, 你幫我我幫你, 反正我都想訂多隻MP 10日版! :34:

另外想請教你, 我喺volks英文網址登記做member, 但好似仲未申請到, 係咪要等佢個confirmation呀?  {:1_197:}

可變戰士 發表於 12-1-2015 04:46 PM
不用客氣, 你幫我我幫你, 反正我都想訂多隻MP 10日版!

係~~但好快會有confirm email~~電腦出應該轉頭有~~留意下會否去左雜件箱之類~~
如果無就login可以禁send多次~!!

登記是否星期六搶衫呢???
chiman0123 發表於 12-1-2015 05:23 PM
係~~但好快會有confirm email~~電腦出應該轉頭有~~留意下會否去左雜件箱之類~~
如果無就login可以禁send ...

我擒晚整, 相信整唔到. 今晚再試, 我都覺得無理由咁鬼耐! :67:

post code係咪填00000呀?? thx!! {:1_197:}
可變戰士 發表於 12-1-2015 05:51 PM
我擒晚整, 相信整唔到. 今晚再試, 我都覺得無理由咁鬼耐!

係,填4個0(好似)同一定要英文網,日文網登記唔到!!
chiman0123 發表於 12-1-2015 08:37 PM
係,填4個0(好似)同一定要英文網,日文網登記唔到!!

搞掂, 食碗麵! 謝謝chiman兄! {:1_220:}

申請個acc第二時買嘢方便啲啫! 雖然成日同自己講(自言自語)買埋今次係最後一隻, 但身體又好誠實喎! :p

放心! 女王你幫我訂咗, 我一定會買, 唔會唔要呢! :love:
可變戰士 發表於 12-1-2015 10:01 PM
搞掂, 食碗麵! 謝謝chiman兄!

買左1隻,好快變2隻~~2隻變4隻:50:
:!唔怕~~無咩所謂~~因為18號之前都可以訂同取消~~如果可變兄想自己訂番都ok{:1_377:}
chiman0123 發表於 13-1-2015 10:49 AM
買左1隻,好快變2隻~~2隻變4隻
唔怕~~無咩所謂~~因為18號之前都可以訂同取消~~如果可變兄想自己訂 ...

應該唔會嘅! 女王係最後一隻, 今年內!:34:

若果可以取消order, 我睇下自己訂唔訂到, 訂到自己訂, 訂唔到就要麻煩你. 星期五前覆你! :77:

請問星期六有咩衫搶??{:1_215:}
可變戰士 發表於 13-1-2015 01:01 PM
應該唔會嘅! 女王係最後一隻, 今年內!

星期六ae~~
https://www.volks.co.jp/page_ex. ... ory=DP32&version=en

可以買個d衫(聖誕裝個d)~~d衫要搶,因為限量~!!:shiny:

ok~~星期五前覆我~!!你訂,我訂都無咩所謂~~唔麻煩~XDDD

刀劍咁hit~~可能下一隻係c奶~!!如果係就大煲了~~~~:ice:
chiman0123 發表於 13-1-2015 02:30 PM
星期六ae~~
https://www.volks.co.jp/page_ex. ... ory=DP32&version=en

買定今年聖誕著, 啲衫都ok, 睇中咗對鞋SB-MSD-148. :50:

出刀劍........ :50:
可變戰士 發表於 13-1-2015 02:53 PM
買定今年聖誕著, 啲衫都ok, 睇中咗對鞋SB-MSD-148.

msd嫁喎~~可變兄唔係得呀絲娜嗎??:@
chiman0123 發表於 13-1-2015 02:59 PM
msd嫁喎~~可變兄唔係得呀絲娜嗎??

係喎! 睇錯咗係唔啱著! 瘀咗! :34:

我無你哋咁有米, 淨係有錢買asuna咋! :70: