Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] EVA X TRANSFORMERS

可變戰士 發表於 9-1-2015 10:15 PM
神人只係得一位, 佢叫文爺.

係你先真.............{:1_222:}
宇宙之王者 發表於 10-1-2015 09:22 AM
咁貴入炒價唔捨得玩倒是我們的"心聲",有時真係....又忍唔住買,攞一種"擁有感"都好! 實不相瞞,其實 ...

果然收收埋埋唔少好野.................:36:
宇宙之王者 發表於 10-1-2015 09:22 AM
咁貴入炒價唔捨得玩倒是我們的"心聲",有時真係....又忍唔住買,攞一種"擁有感"都好! 實不相瞞,其實 ...

我之前玩12吋就係咁~~好似病態咁~~
最後得個買字,開盒慾望都無埋:cool:好似失去左玩玩具意義~~

所以我依家定左自己同款只可買1盒~!!(但好快破左,mp10追完日版又買美版:ice:)
同埋一定要開盒~!!就算唔玩住都要開~~咁捨得多~~
可變戰士 發表於 9-1-2015 10:23 PM
頭先我都有再出去, 主要問佢MP-10日版開訂未, 不過佢話未開我都走去孤仔訂算! 當然買老變佢仍然係我第一 ...

日版我驚把持唔住又訂多盒:cool:
mythsgod 發表於 9-1-2015 09:33 PM
樓上那幾位老變神人, 財力雄厚, 又第三方老變, 又 METAL BUILD, 又12吋, 還有貴價 EX合金等等,  ...

可變兄同ray文兄真係深不見底:p
仲有黑馬Usteakum兄~~隻雪崩睇到我流晒口水~~
Kuuga_iwsp 發表於 10-1-2015 12:43 AM
同意,美版接近動畫色,但有得揀我會日版優先 ~

以前我拍下的美版

頭先我都有再出去, 主要問佢MP-10日版開訂未, 不過佢話未開我都走去孤仔訂算! 當然買老變佢仍然係我第一 ...

可變兄有無係ar買Maketoys

唔知做咩出唔到~~再打過
可變兄有無係ar買Maketoys隻科幻派??
有師兄話有補件拎!!但我無收到電話-_-想問下可變兄拎左未??
chiman0123 發表於 10-1-2015 09:49 AM
可變兄同ray文兄真係深不見底
仲有黑馬Usteakum兄~~隻雪崩睇到我流晒口水~~

我得幾隻老變, 係真o架! {:1_220:}

講到老變, ray文最多最齊! :p
chiman0123 發表於 12-1-2015 10:53 AM
唔知做咩出唔到~~再打過
可變兄有無係ar買Maketoys隻科幻派??
有師兄話有補件拎!!但我無收到電話-_- ...

有買MT科幻派:$ , 有睇其他Ching有得換, 我過幾日去ar問下, 叫佢換埋俾你. :)
可變戰士 發表於 12-1-2015 12:18 PM
有買MT科幻派 , 有睇其他Ching有得換, 我過幾日去ar問下, 叫佢換埋俾你.

你不如問佢eva幾時派比我地啦...........:67:
AR仲未派晒,又話上星期派?
ray文 發表於 12-1-2015 02:37 PM
你不如問佢eva幾時派比我地啦...........

我都費鬼事問佢? 佢答咩, 我都估到!:ice:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽