Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 新顏色泰坦

太強喇, 短短幾年追返咁多合金魂...............
ray文 發表於 12-5-2014 02:32 PM

跟玩具大師ray前輩學了一句說話影響我一生,‘及時行樂‘
跟玩具大師ray前輩學了一句說話影響我一生,‘及時行樂‘
六神 發表於 12-5-2014 02:42 PM

又係我...............我不是咩大師, 只是普通玩具玩家呢...........:(

最緊要自己玩得開心滿足便可..............:)
未啊,我的$$有限,唯有選泰坦3放棄大帝
tolete 發表於 11-5-2014 06:07 PM

二選一,我覺得應該選大帝啊!
果時因冇入金毛獅王, 所以冇入大帝, 而家見有番金毛獅王, 想追番大帝, 唔知仲有冇15魚大帝呢?
二選一,我覺得應該選大帝啊!
gazza1211 發表於 12-5-2014 03:23 PM

如果買大帝要去雅虎bid同埋擔心會系二手當新買,唯有等再版,泰坦可以直接買新貨!
無錯,我都會選大帝。

大帝係3合1,而泰旦係1變3,唔同玩法。

quote]二選一,我覺得應該選大帝啊!
gazza1211 發表於 12-5-2014 03:23 PM [/quote]
今日經過見到老還又有13魚泰坦
今日經過見到老還又有13魚泰坦
wiswis 發表於 12-5-2014 09:53 PM

師兄請問老頑多唔多貨啊?系邊間啊,頑盯定三樓頑?唔該師兄
三樓頑,有三盒左右
如果買大帝要去雅虎bid同埋擔心會系二手當新買,唯有等再版,泰坦可以直接買新貨!
tolete 發表於 12-5-2014 08:03 PM

阿虎我見有些說是雪梨紙未開或者冇開會check過的。。。。。而且GX-60件嘢本身QC不錯,沒聽說有什麽問題。所以,如果價格合適,買二手應該問題不大。
師兄請問老頑多唔多貨啊?系邊間啊,頑盯定三樓頑?唔該師兄
tolete 發表於 13-5-2014 02:30 PM

今晚叫了朋友幫我去買,希望有貨啦。師兄今晚會去買?師兄係另一個討論區叫swxxp?
一大牛三紅魚算抵玩喇五算多少少, 就算以想當年最平價一大牛找幾草來計, 如加番武器座的錢當佢一魚, 都要一牛一魚, 以而家的成本來計, 高大又重手的 GX-65 係物有所值
阿虎我見有些說是雪梨紙未開或者冇開會check過的。。。。。而且GX-60件嘢本身QC不錯,沒聽 ...
gazza1211 發表於 13-5-2014 04:33 PM

我估t師兄怕y拍二手當新賣,而且近期大帝個價開始炒作,二手都賣14魚。全新16-17魚,仲要唔知有冇俾人玩過。
今晚叫了朋友幫我去買,希望有貨啦。師兄今晚會去買?師兄係另一個討論區叫swxxp?
六神 發表於 13-5-2014 04:35 PM

師兄真醒目啊,我打算呢個禮拜之內去!
阿虎我見有些說是雪梨紙未開或者冇開會check過的。。。。。而且GX-60件嘢本身QC不錯,沒聽 ...
gazza1211 發表於 13-5-2014 04:33 PM

明白,謝謝gazza師兄的寶貴意見