Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 新顏色泰坦

識買合金魂, 一定係買亞版, 買完返唔到轉頭
我有舊版啦...雖然新版既色靚好多...但又十四五魚....真係再平d先會考慮...希望大大大跌價啦..
我有舊版啦...雖然新版既色靚好多...但又十四五魚....真係再平d先會考慮...希望大大大跌價啦..
tonantony 發表於 28-4-2014 06:16 PM

同你諗法一樣{:1_223:}
無錯,亞版平靚正!:love:

識買合金魂, 一定係買亞版, 買完返唔到轉頭
ZeroCool 發表於 27-4-2014 01:30 PM
想問一下知唔知亞版幾時有?
小弟弟年買舊版980:35:
都系等1千以內的價格先之買
頭像被屏蔽
千三左右我就會入
[quote]等到1牛後你可能又會等9魚...
超港人 發表於 29-4-2014 12:36 PM [url=http://toysdaily.com/discuz/redirect.php?

同意~ 之後又後悔無買,又閙住要等再版....{:1_237:}
呢隻又係雷聲大....咁耐都無人POST....
[quote]同意~ 之後又後悔無買,又閙住要等再版....宇宙之王者 發表於 8-5-2014 11:04 AM

因為人類就是這樣
呢隻又係雷聲大....咁耐都無人POST....
宇宙之王者 發表於 8-5-2014 11:06 AM

其實雷聲都不大。。。。。所以,雨點更少咯。。。。。。當年GX-53都不是特別好賣,加上頭部偏扁、手部關節可動角度太小、變形系統多人批評,所以,2010年初出,我到2011年尾還能正常價入手,當年要買的ching,都已經買了。。。。。這次GX-65,除了角換上電鍍以外,膊頭和小弟弟那裡用上灰色是一大敗筆!
gazza 大大可能誤會了, 今次GX65膊頭是光亮的灰色, 很正!!(我都有GX53)
宜家我放入櫃中, 最SHARP 就是GX65, BANDAI 是真的改良了, 他跟電鍍珍寶更互相輝影
gazza 大大可能誤會了, 今次GX65膊頭是光亮的灰色, 很正!!(我都有GX53)
宜家我放入櫃中, 最SHARP 就是GX65 ...
johndeere1100 發表於 9-5-2014 03:04 PM

哦∼∼不過自己喜歡之前銀灰色多d,顏色跟手臂、大腿比較一致。。。。。不過,也非常羡慕你那個電鍍角啊:help:(冇理由爲了一塊電鍍件多買件泰坦3。。。笨大又唔做埋電鍍心口{:1_213:})!