Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 新顏色泰坦

千三左右我就會入
tolete 發表於 8-5-2014 07:20 AM

老銅正賣緊叉三,有興趣的,可去問問。
步京暈 發表於 10-5-2014 12:56 AM

師兄 ,想問問多唔多貨?洗唔洗bid?怕山長水遠去到冇貨買。
認同,電鍍金位置整D唔整D.

有D依然係黃色,好似BB戰士咁,得隻角係電鍍。

gazza 大大可能誤會了, 今次GX65膊頭是光亮的灰色, 很正!!(我都有GX53)
宜家我放入櫃中, 最SHARP 就是GX65 ...
johndeere1100 發表於 9-5-2014 03:04 PM
千三呢個價都ok呀
師兄 ,想問問多唔多貨?洗唔洗bid?怕山長水遠去到冇貨買。
六神 發表於 10-5-2014 02:35 AM

昨日去到,門前放了三盒,打去留貨,安全d。
頭像被屏蔽
步京暈 發表於 10-5-2014 12:56 AM

師兄,請問老銅(童)系埋信和三樓果間啊?唔該
師兄,請問老銅(童)系埋信和三樓果間啊?唔該
tolete 發表於 10-5-2014 12:01 PM

Yes.............................

回復 38# 步京暈
我前日先去完童童,邊有叉三貨?都係賣叉五!淨返幾盒全部皺盒摺角,真係買唔落手咯!{:1_216:}最後去咗現點點的撞前,又係賣叉五,但全部靚盒直角,即刻比錢唔駛惗咁多!{:1_221:}
回復  步京暈
我前日先去完童童,邊有叉三貨?都係賣叉五!淨返幾盒全部皺盒摺角,真係買唔落手咯!{:1_2 ...
G-man 發表於 11-5-2014 04:55 AM

沒有吹水,真的叉三,應該有很多師兄見到,但是否賣晒,就不清楚。
至於盒方面,就沒有留意,但如果差兩舊,去買個靚盒,而又買得開心,又玩得開心,咁就掂晒啦。
確係十三魚,星期四晚買的時候店主仲好好人先旨聲明話部份盒小小殘讓我揀盒好一點的, 仲幫我入雙膠袋, 因果晚落雨
其實盒整體都唔殘得太過份, 可能店主遇過太多直角盒控
唔知今日仲有冇 十三魚gx65呢
頭像被屏蔽
唔知今日仲有冇 十三魚gx65呢
六神 發表於 11-5-2014 11:17 AM

正呀, 快入啦.................:71:
正呀, 快入啦.................
ray文 發表於 11-5-2014 12:31 PM

玩具大師ray前輩你買左呢隻未呀?