Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 2014年10月 超合金魂GX-67 愛干達號 (官圖P4)

HK已派(PIC FROM FL FACEBOOK)
好鬼期待呀!
希望星期6有得攞.
warxv 發表於 23-10-2014 06:51 PM
好鬼期待呀!
希望星期6有得攞.

訂左? 呢隻插硬水, 等下無妨
rayzine 發表於 23-8-2014 10:53 PM
請問亞洲版同日版有乜分別?  Sorry 小弟新手好多嘢都唔識。

貨品一樣,價錢差一點,到貨日期有差.
redfish 發表於 23-10-2014 09:34 PM
訂左? 呢隻插硬水, 等下無妨

又係你講呢隻無乜人敢入,訂安全D....咁我咪訂左囉!
warxv 發表於 24-10-2014 10:31 AM
又係你講呢隻無乜人敢入,訂安全D....咁我咪訂左囉!

見日本AMAZON已經插到差不多30%OFF, 頑X等日本水貨店應該好快有平貨.

不過升定插真的一日未出貨, 一日都未知, 好似GX-58當年個個都睇死佢插, 點知越等越貴, 估佢唔到
redfish 發表於 24-10-2014 11:24 AM
見日本AMAZON已經插到差不多30%OFF, 頑X等日本水貨店應該好快有平貨.

不過升定插真的一日未出貨, 一日 ...

話說有日我企係熊貓門口諗緊訂唔訂,咁多年我都未試過訂合金魂都諗住見現貨先算,咁同老婆分享左內心既想法之後......
老婆大人講:訂啦,你一生人點都要買一隻,咁不如就訂左先啦.

就咁我行左入去落訂.
所以平貴都好,我絕對無悔,唔係因為件玩具,係因為有個咁樣老婆!
我都想有個咁既老婆, 哈哈! :p 希望遲D可以睇到warxv兄既有關分享!
頭像被屏蔽
我都從來冇買過戰艦,不過,見過spec說有47cm長,積極考慮買來玩玩~~~~~
個盒真係好長!!!!!
I wish I have space for it. :67:
信和地庫隻船 日版$169X...
外型真的無懈可擊,合金又足夠,買來還能防身呢:$
真的十分有霸氣,船身就如外盒般長,喜歡的真的要入手!比新世紀版更有戰艦feel