Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 2014年10月 超合金魂GX-67 愛干達號 (官圖P4)

當年九展玩具日四五舊左右入了這隻艦(新世紀合金),現在都唔覺差

笨大隻新野,都唔係靚仔好多,睇佢都係加多光效 & 聲效

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 16# williamhychan

但係我就覺得好吸引播! 不過如果佢出3D劇場版果隻我會更加 like!:D
2014年11月上市, 睇嚟今年只有G7一個機械人囉

源於「宇宙海賊哈洛克」的「阿爾卡迪亞 ...
遊俠 發表於 24-4-2014 12:27 PM

嘩!假如出銀河鉄道999:我必買!
大細通吃, 模型,景品,盒旦都有了.
超合金魂太貴就無為了:38:

銀河鐵道999有好多節啊, 通販只包頭尾, 中間魂限米死
艦頭好似冇刀,新世紀合金嗰隻有,但相信笨大整體會造得靚過新世紀嗰隻。

Tamashii Nations Summer 2014
當年九展玩具日四五舊左右入了這隻艦(新世紀合金),現在都唔覺差

笨大隻新野,都唔係靚仔好多,睇佢都係加多 ...
williamhychan 發表於 24-4-2014 02:10 PM

其實新世纪已經很不錯,他們的產品合金成份高!(聽說笨大的戰艦是輕飄飄的)
想比於大和號,機關不多,吸引力不大!
送個夏羅古膠公仔就更加好
東京玩具展2014

魂ネイションズコーナーで展示の「超合金魂 GX-67 宇宙海賊戦艦アルカディア号」!ついに10月、船出の時!!
til520102 發表於 14-6-2014 05:45 PM

呢個是GX-67 !? Fxxk it :blame:
頭像被屏蔽
同新世紀合金比今次係用新動畫造型(非CG那套)~
最明顯分別係船頭造型~

睇清楚原來隔離有列銀河鐵道999火車~