Toysdaily 玩具日報

[改造交流] 如夢如幻月.若即若離花 - 陳十二少.胭脂扣 ROUGE [劣圖數張,敬請注意]

回復 29# DreamWorks

呢d就係玩12吋的樂趣
回復 31# hmsam76

Yes....!! 做到個感覺出黎真係會好開心...!!
Very nice! Thx for your sharing!! {:1_197:}
好正呀!完美多了!
回復 33# KKWai

Thank you for yr support!! :)
回復 34# Dick.Po

謝謝版主支持!
希望無令你失望啦!
回復 4# DreamWorks

當然喜歡喇,你呢個先算係目前為止最似哥哥
回復 37# 交叉人

謝謝你!我會繼續努力!
請多多支持!
咁先至係"玩"figure
唔係一買返嚟淨係插淨係鬧
改造到自己心目中嘅形象都係樂趣
Dreamworks 兄又一次完美示範
繼續努力讓好們欣賞吧
改得超好! 道具正到無話可説!
其實EB出D產品不錯,我都有佢地一些産品,小丑,戰損T800,石堅,麥迪文。
以上幾隻都係非常滿意。
始終都係買現貨,唔洗估估下,無貨不對版情況{:1_220:}
回復 39# haha_muse

總覺得就算再錯都好!有一個近磅嘅頭雕出現,加加減減改下做下,完成後滿足感真係幾大,而一直以嚟都係憑呢點感覺去改做自己鍾意嘅角色!
坦白講,我再三強調,真心覺得EB今次呢個哥哥真係雕得好似,對於大愛哥哥嘅人,好難忍手,而入咗手嘅師兄們,有空間去為鍾意嘅人物去自己製作嘅啲配件,成為獨一無二嘅收藏品!也未嚐唔係一件好事!眼見好多師兄,第一件事就已經加上條鍊,換個角度嚟睇,可以話仲好玩咗!

Btw,謝謝你嘅支持及意見!銘記於心!thx 大大!
回復 40# akiaki

謝謝師兄支持!
EB產品我雖然入手不多,收藏嘅有T800、MIB及哥哥,平心而論,一向以來頭雕方面EB一向比HT做得好!而三個哥哥頭雕,今次必定係最好!絕對期待下一個 - 寧采臣!
加左髮後接近度高好多, 加上重油既膚色同埋到位既眼神, 已經好有望住如花既感覺,
呢個先係陳十二少囉 !

至於師兄 DIY 既配件真係好有 heart ....... 第一眼見到真係呆左 ... D 比例 fit 到漏仲要咁似,
好屈機 ....

反而要多謝師兄分享努力既作品,  依家先明白玩人偶既真正樂趣,
師兄加油, 小弟力撐 !
回復 43# Boris_C

又見到師兄你留言,上次見你留言後惹咗麻煩,深感抱歉!
謝謝你的支持!希望今次作品你都會喜歡!thx for yr support!
師兄超勁!想問下師兄支煙槍話去深水埗買料自制,大約邊度會找到這些材料呢?鴨寮街?定係某店鋪?很想自制—支,先多謝師兄,希望可以回復!