Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2014年10月 聖鬥士聖衣傳說 雙子座 (官圖P27)

看圖片
可動性好似都無EX來的高
lkoko 發表於 24-6-2014 10:08 PM

d甲睇落仲好笨重.....
基於幪面頭盔幾得應該都會入, 但不會訂等現貨
看似 sic 的大小....而且可動度也只是好 standart 過少少.....
omega 你都入齊,電影版你都會入架啦,怕咩姐
wingsiu 發表於 24-6-2014 11:29 PM

電影版我未必入wor...........你入唔入先............{:1_218:}
我搵緊入sdcc比達呀..........個展幾時開??
有d似北斗之拳的人物!
電影版我未必入wor...........你入唔入先............
我搵緊入sdcc比達呀..........個展幾時 ...
ray文 發表於 25-6-2014 02:25 PM

電影版我幾鍾意D新頭盔特別有面罩, 不過睇價錢而定,不過通常第一只我都會入黎紀念下,同埋要入EX雙子咁就更加要硬食啦,不過我唔知我E邊點訂,希望日網做到野
今年對SDCC龍珠幾失望,好改唔改,改只軟腳比達,玩到把幾火仲叫我入多只?{:1_204:}
睇下到時價錢點先算,下半年好多正玩具啊可以留錢買其他SDCC 系 July 24th-27th, 今年我都系忙冇預訂到飛,我老婆就買左因為我唔去所以佢要退左張飛佢:38:
電影版我幾鍾意D新頭盔特別有面罩, 不過睇價錢而定,不過通常第一只我都會入黎紀念下,同埋要入 ...
wingsiu 發表於 25-6-2014 10:01 PM

hk開六魚頭.............我都諗緊入唔入...........:(
我都好想去見識下sdcc展覽呀..........:79:
hk開六魚頭.............我都諗緊入唔入...........
我都好想去見識下sdcc展覽呀..........:7 ...
ray文 發表於 26-6-2014 11:09 AM

到時現貨出時電影已播可能個個搵, 真係好難估現貨會點:67:最少無天秤一定唔齊12人, 但又有面罩又好正咁
到時現貨出時電影已播可能個個搵, 真係好難估現貨會點最少無天秤一定唔齊12人, 但又有面罩又好正咁
yugi 發表於 26-6-2014 11:11 AM

所以真係好難講..............話晒新野.........但好想要ex撒卡特別版~:shiny:
所以真係好難講..............話晒新野.........但好想要ex撒卡特別版~
ray文 發表於 26-6-2014 11:29 AM

落鋪訂最多訂呢隻平d或優先, 應該唔會無訂呢隻就無得訂ex果隻
落鋪訂最多訂呢隻平d或優先, 應該唔會無訂呢隻就無得訂ex果隻
yugi 發表於 26-6-2014 11:37 AM

唔知會唔會有咩分別, 定要訂日版呢.............:79:

聖闘士聖衣伝説 ジェミニサガ

メーカー希望小売価格:9,504円(税8%込)
発売月:2014年10月予定

【商品仕様】
 全高:約200mm
 材質:ABS、PVC、ダイキャスト製
【セット内容】
 本体、「叫び」フェイスパーツ、マスク、
 「フルフェイス状態」再現フェイス、
 交換用手首左右各3種

http://tamashii.jp/special/scm/legend/
如果要硬食先入到ex唔知會唔會即訂爆呢:x
車田話:你地個個話我新設計不如舊,咁我就將舊個只一齊改埋等你地收聲
wingsiu 發表於 22-6-2014 12:51 AM

車田 : '爭咩丫 ! 溝埋做鴛鴦色舊版撒卡丫笨 ! '
睇嚟真係
唔可以變成
星座形態