Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2014年10月 聖鬥士聖衣傳說 雙子座 (官圖P27)

回復 402# stonekeung01

唉~  公佈咗都仲係唔明點買...  請問有沒有邊位師兄懂日文可以講解吓?  感謝 :sad:
係呢盒內有張購買卷,用呢張卷先可落order買,仲講明再版時吾會再include呢張卷
係呢盒內有張購買卷,用呢張卷先可落order買,仲講明再版時吾會再include呢張卷
takeshi 發表於 27-6-2014 05:04 PM

咁好正常, 再版都過左order個時間:x
takeshi 發表於 27-6-2014 05:04 PM

拎張卷去邊度訂?????
睇到好似話係先行購買
遲D會有魂shop版
慢慢等
回復 410# godgundam

拎張卷去tamashii.jp.  I think they say you need to login to your tamashii.jp account....
拎張卷去邊度訂?????
godgundam 發表於 27-6-2014 06:33 PM

估如正常做法去返tamashii訂時入返呢張卷嘅code之類的野...當然講係日本tamashii
香港d零售shop點訂法相信要等佢地宣布
thx....各大,清晰明確目標,接近7百買傳說雙子覺得不值,而且又有3隻雙子,依隻係鐘意個面相特別,等魂shop算
唔想儲傳說12宮,不過如果出4腳人馬個件就會敗。。。。
頭像被屏蔽
唔系好多人鍾意只太極雙子,但偏偏B社又夠膽死搞到個購買方式咁複雜。仲要買逼人食件咁貴豬頭骨. 今次真系揾鬼買佢.  雖然我已打算買電影版雙子,不過如果搞到咁煩而且又唔系平,有就有冇就算
玩完一輪,跟住反應一般,咪魂shop再賣
當年個個插EX,唔入雙子,我本住fans心態支持下同埋第一只可以入黎紀念先唔需要好多CHING咁要食炒 ...
wingsiu 發表於 26-6-2014 09:26 PM

我一開始已經冇理外面評價,鍾意就訂,唔鍾意就PASS,作為聖鬥士死士,我除左OCE已經全齊,好彩連卡隆都click到:),而家連魂限冥鬥士都免疫不能,講真後追得都係見好先收,有幾個後追係真係鍾意聖鬥士?

PS:我鐵定入電影版,不過EX特別版真係要睇下香港點攪
我一開始已經冇理外面評價,鍾意就訂,唔鍾意就PASS,作為聖鬥士死士,我除左OCE已經全齊,好彩連 ...
adidas 發表於 28-6-2014 10:04 AM

點解唔鐘意oce??
點解唔鐘意oce??
聖鬥士JACK 發表於 28-6-2014 09:59 PM

OCE全部單色+水汪汪眼,冇乜層次感,同埋我成日話,黑白漫畫的原色就係黑白+網點⋯⋯結果最終青銅同神聖衣都冇興趣:(
不過有例外的,就係ex oce獅子,黃金用單色無違和感之餘,仲好有大系feel:)