Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2014年10月 聖鬥士聖衣傳說 雙子座 (官圖P27)

沙加未開眼只是同未全力獅子平手。
沙加打3黃金有得打因為入了沙加結界"天舞寶輪",如果冇入結界 ...
simpsons 發表於 21-6-2014 01:54 AM
天舞寶輪係攻防合一既戰陣,但最後都困唔住三人, 都係因為有撒卡發力...
一輝既絕招係鳳凰幻魔拳, 主要破壞敵人神經, 又或者"套口風"要敵人將回憶呈現...
體會到第八感係可以活著去冥界, 同實力應該無直接關係, 但加上女神血幫助, 可提升小宇宙接近神, 故此有神聖衣的出現...
日本今日正式公映, 睇下本土人對呢齣野有乜評價...
沙加未開眼只是同未全力獅子平手。
沙加打3黃金有得打因為入了沙加結界"天舞寶輪",如果冇入結界 ...
simpsons 發表於 21-6-2014 01:54 AM

一向好多實力強的聖鬥士都擁有屈機招式架啦! 好似最強之一嘅撒加都擁有異次元空間同幻朧魔皇拳呢D屈機招式. 撒加識呢兩招係因為佢被設定為最強聖鬥士. 正如沙加擁有天舞寶輪呢D屈機招式都是同一道理. 要假設沙加唔用天舞寶輪等於叫撒加唔好用異次元空間同幻朧魔皇拳, 咁嘅假設即係叫聖鬥士只能用拳腳交決勝負.
冥十二宮篇, 內容有提及過沙加在恆河見到有人餓死...
LC外傳, 阿釋密達亦是在印度修行和對戰印度的邪神... ...
香港人 發表於 20-6-2014 11:40 PM

依稀好似係五小強打十二宮, 獅子講沙加時提過

不過我記錯唔出奇
雙子ex 再版@@
不過係一邊金一邊黑,玩死人咩
嘩……唔係呀!雙子炒到XY唔再版……
反而整隻鴛鴦野?!!{:1_206:}
So there is a saga version of this!?  Interesting

兩色撒卡我喜歡喎!{:1_205:}
咁都得:Q
但我like
鴛鴦EX雙子......................
居然可以咁玩法, 我不成了...... {:1_206:}

stonekeung01 發表於 21-6-2014 01:25 PM

出撒卡特別版..........................:Q
幾有趣喎
其實間中注入一些新元素,都係一件好事