Toysdaily 玩具日報

[詢問] 有關navy seal figure

原來ss zero dark thirty會場版咁貴兼海鮮,都係等普通版,最緊要師兄話普通版仲有hk416跟,我諗正常都要有埋4眼大家先會買,同埋個頭雕希望可以換過另一個,而家呢個點睇都係怪怪地
回復 30# 59cent

繼續紅翼嗎?咁就再等等先買了,而家呢隻dam紅翼套衫單色唔係幾吸引,又冇心口gas罐同軍帽,因為我都係睇電影愛上的,希望下隻套衫可以跟返電影少少用返三沙或有紋既衫,咁就好∼
師兄有冇原型既相或網址俾我參考下{:1_235:}
原來ss zero dark thirty會場版咁貴兼海鮮,都係等普通版,最緊要師兄話普通版仲有hk416跟,我諗正常都要有 ...
蚩尤邪神 發表於 24-4-2014 12:04 AM

會場版真心唔值高追, 初玩普通版好夠了
我覺得初玩買合眼緣o既就OK, 自己覺得型, 組好好有滿足感

回復  59cent

繼續紅翼嗎?咁就再等等先買了,而家呢隻dam紅翼套衫單色唔係幾吸引,又冇心口gas罐同軍帽 ...
蚩尤邪神 發表於 24-4-2014 12:08 AM

等DAM再出紅翼真是唔知要等到何年何月, 佢有太多figure未出, 最新公佈果個三角洲保守估計可能排到九月十月

心口gas罐 = 煙幕彈, 好易搵而且好平
一套三沙BDU亦唔難搵
最煩是頂闊邊帽, 市面應該唔多

下面真實照片隨手搵o既, 係Google search "Operation Red Wings" 已經會搵到好多相
http://tagairsoft.forumotion.com/t74-operation-red-wing-seals
回復 33# ledmirage3100

師兄所言甚是,一於買隻試下玩enjoy下先!
有一個小問題想請教,例如damtoys呢隻red wings 套bdu手臂d章,我見好似係用魔術貼貼上去套bdu度,而bdu手臂上本身有魔術貼另一邊,好似好方便
如果我出去買套三沙bdu,係咪最好搵返手臂有魔術貼的?呢種做法係兵人黎講係咪好普遍?
回復  ledmirage3100

有一個小問題想請教,例如damtoys呢隻 ...
蚩尤邪神 發表於 24-4-2014 01:30 AM

係呀, 最好搵件手臂有魔術貼的, 你睇番D真實照片, 果個年代d BDU係有魔術貼是手臂袋, 買果陣最好問下人件杉o岩唔o岩DAM Body 著, 以免衣不稱身, 如果唔是好忙, 有D舖會肯答你
今次soldierstory隻Zero Dark Thirty DEVGRU應該唔平, 睇佢似買左電影版權??
又seal又delta
好多隻都想買
shit!
內地同好分享红翼 D圖都幾毒:46:
b b s .b b i c n.com/forum.php?mod=viewthread&tid=235141
今次soldierstory隻Zero Dark Thirty DEVGRU應該唔平, 睇佢似買左電影版權??
吾係澳門人! 發表於 24-4-2014 11:07 AM

應該冇買版權, SS之前都出過D TF ver.
有版權冇理由唔用演員個樣同大肆宣傳

軍事人偶產量不多, 如果唔係好似MOH Warfighter 果款跟已經攞左版權o既Game, 好少會攞正版權
老實講DID話攞左Oakley版權我都只是半信半疑
應該冇買版權, SS之前都出過D TF ver.
有版權冇理由唔用演員個樣同大肆宣傳

軍事人偶產量不多, 如果 ...
ledmirage3100 發表於 25-4-2014 07:26 PM

我之前估佢買左電影版權 冇買肖像權. 同埋見佢係官圖寫ZERO DARK THIRTY咁揚, 所以估下,   另外會場出左價, RMB950~
回復 40# 吾係澳門人!

原來會場限定得400隻,肯定貴到飛天,一於等普通版
回復  吾係澳門人!

原來會場限定得400隻,肯定貴到飛天,一於等普通版
蚩尤邪神 發表於 26-4-2014 12:07 AM

年年都係咁, 都已經慣晒... .
其實今次隻會場版都有唔少散件係出自SS081, 可以到時大貨版出左再補件.
回復 35# ledmirage3100

多謝師兄,坑已入,入左red wings,都係多得呢度各位師兄指教至有信心買隻黎搞下,希望執齊散件組好後可以同大家分享下∼
又有知音人, 我十隻有八隻都係SEALs
最近入左個DAM隻紅翼同四眼, 隻紅翼轉左三沙BDU,漁夫帽和沙boots
依家等SS四眼大貨版{:1_197:}
回復  ledmirage3100

有一個小問題想請教,例如damtoys呢隻 ...
蚩尤邪神 發表於 24-4-2014 01:30 AM

我DIY手臂魔術貼:34: