Toysdaily 玩具日報

[詢問] 有關navy seal figure

回復 15# kaselai

師兄,想問下呢d會場版香港有冇地方訂?如seven?
回復  kaselai

師兄,想問下呢d會場版香港有冇地方訂?如seven?
蚩尤邪神 發表於 22-4-2014 10:11 PM

往年見雞旺一樓有得訂會場版,但就未到最後都未知價,一般都幾貴的。

回復 17# catcat

謝cat大資料!等我留意下
另外想請教下,以師兄身經百戰黎講,呢隻zero dark thirty會場版,只睇官圖及配件,算係出得ok嗎?定係冇誠意之作?好似話之後有隻普通版出,但未有樣睇
回復 15# kaselai

其實上年 同 前年 5月1 會場版之後都冇出普通版
係新加坡會場版隻PJ, 之後先出咗2款普通版

不過呢次Ben暗示應該有會場版+普通版{:2_297:}
皆旺果間通常都有得訂 會場版
不過凡係會場版佢就會開天殺價,比原價賣貴好多{:3_127:}
好似上年隻會場版美國陸特,原本開2000蚊,我都覺得貴,但又鍾意。考慮咗後一星期都決定去買啦,點知佢見好賣,去到再加到2500蚊,咁我梗係唔買啦。
回復 19# 天蠍座

多謝CHING更正
回復 20# 天蠍座

有次去問先落訂 唔知尾數
嚇到縮左:69:
http://www.damtoys.com/product/ELITE_SERIES/2014/0417/71.html
大家有冇留意E隻
DAMTOYS
ELITE SERIES
1st SFOD-D Combat Applications Group
SS隻ZDT- DEVGRU應該有普通版, 編號084, 武器應該係HK416 + M79
大家有冇留意E隻
DAMTOYS
ELITE SERIES
1st SFOD-D Combat Applications Group
kaselai 發表於 23-4-2014 01:11 AM

師兄, lee隻Detla真係好正, 少有題材.
DAM間公司暫時黎講真係好唔錯, 起碼會發挖下d新題材~
回復  catcat

謝cat大資料!等我留意下
另外想請教下,以師兄身經百戰黎講,呢隻zero dark thirt ...
蚩尤邪神 發表於 22-4-2014 10:47 PM

如果係強國兄弟會場自己買就值嘅,起碼件四眼第一次上場,不過國內都搶貨,嚟到香港一定唔平,都係等普通版好了:

正!
難得有post 係seal佬
希望呢隻普通版,都有4眼夜視+ 2套衫啦{:3_144:}
The seal teams SS & DAM are good!!{:1_203:}
等Dam出喇,会出齐红翼行動,不过是红翼原型