Toysdaily 玩具日報

查看: 45697|回復: 230

[玩具攝影] CBC G06 雙子座 - 撒卡登場!!!

2014年4月CBC G06 雙子座 - 撒卡推出..................是黃金系列第6彈, 距離上一次教皇已有好一段時間呢................{:1_197:} 今次呢隻雙子最為特別或最騙錢當然是沒有樣子的神秘面孔啦{:1_231:} , 其他方面及聖衣都沒有多大變化, 當然同樣有發光星座燈座啦.............下一彈應該就到黃金人馬座呢................但不知又要等到何時先推出了.............:38:

同樣有星座發光燈座~

沒有樣子非常神秘的雙子座~

左右兩面當然有善惡面相啦~

又到亮燈時候了............

好有feel既黃金聖衣~

你個有錢仔日日買玩具! 真係羨慕死人. {:1_203:}
你又準備12金共鳴:shiny:
不過我以後都唔會幫襯E間垃圾公司出品,買4只ironman3只有問題,只只都唔平重要冇得換{:1_213:}
如果人馬圖是真的, 應該是換了造型師, 今次無樣都正常。
呢隻真係幾型喎!!!!!!!!!!!!
一直以來呢個系列個樣都好有問題
所以淨系買左無樣既教皇同雙子
支持太歲
你個有錢仔日日買玩具! 真係羨慕死人.
可變戰士 發表於 13-4-2014 12:31 AM

我玩平野, 點同你隻隻12吋wor...............:57:
你又準備12金共鳴
不過我以後都唔會幫襯E間垃圾公司出品,買4只ironman3只有問題,只只都唔平重要冇 ...
wingsiu 發表於 13-4-2014 06:43 AM

等佢12金共鳴, 都不知要何年何日喇...............{:1_206:}
之前入開, 所以繼續入埋, 不過宜家連設計師都轉埋..............:54:
如果人馬圖是真的, 應該是換了造型師, 今次無樣都正常。
mushroom 發表於 13-4-2014 08:30 AM

係呀, 都唔係ray wong喇...................:36:
呢隻真係幾型喎!!!!!!!!!!!!
iamfinethankuuu 發表於 13-4-2014 08:50 AM

真係唔錯架, 教皇更加有氣勢~{:1_203:}
支持太歲
joveinhk 發表於 13-4-2014 09:32 AM

無錯真係好鬼型, 幾好feel~:)
大連又係到放毒...
你支激光棒呢???
支持太歲
joveinhk 發表於 13-4-2014 09:32 AM

是太歲設計, 真係唔知…………………………
應該會出多1-2個有樣的版本(正義及邪惡)叫大家比錢!:42:
地台發光好正
呢隻影雙子都好正:58::58: