Toysdaily 玩具日報

查看: 7666|回復: 14

[玩具攝影] Hea拍EX巨蟹 ~ !

巨蟹座 ~ 本命星座是也 ~~ !! 無論大系、舊神話,冥衣版都有收,咁靚嘅EX版更係無可能放過啦 ~ !!
雖然車田正美好明現唔鍾意巨蟹座,寫衰巨蟹座性格,但係我都會照buy。
只希望冥王神話LC版都會出神話就好了 ~ 因為冥王神話LC版嘅巨蟹座才正確地描述巨蟹座的性格 ~ !

和上一隻雙魚座相比,EX版巨蟹座和舊版最大分別應該係頭髮 . . . .

舊版一嚿嘢咁,EX就跟足原著,衰衰格格嘅デスマスク樣都忠實程現。

除咗修長咗同尖銳咗之外,同舊版其實分別不大. . .
神話嘅問題仍然無改進過 . . . 膝甲一樣易跌,手一樣好易整爛咁嘅樣 . . . .

個個影巨蟹都影手指向天嘅「積屍氣冥界波」起手式 ~
我就偏唔影,整張出招款 ~~ !!
一樣可以有氣勢啫 ~ (自我感覺良好罷了 . . .)

由於影相時呢隻EX巨蟹座竟然插水,我蝕足$100,  所以影得唔係咁開心 . ..
無咩心情就係得咁多 . .  .  其實已經係補影,第一次影嘅相直情唔出得街 . . .
初初開訂就周圍截訂,咁只好一出即買啦  ~
點知一個星期後就插 . . . 人地隻隻都再版先插,巨蟹真命苦 . . .
呻完,謝謝觀看 ~ ! :o
影到咁正都叫 HEA 影 {:1_201:}
其實買貴左玩具都唔洗唔開心, 玩具價格可升可跌, 今次蝕左未下次賺返 law :38:
ps 我成日都買貴野 ga ... {:1_229:}
平咪仲好可以買多盒玩
影到咁正都叫 HEA 影
其實買貴左玩具都唔洗唔開心, 玩具價格可升可跌, 今次蝕左未下次賺返 law  ...
Vince 發表於 3-12-2013 11:47

平咪仲好可以買多盒玩
冇乜癮 發表於 3-12-2013 15:33

所以以後都係等合理價先入,無謂同自己荷包過唔去 . . .
都係因為呢隻係本命星座先一時沖昏頭腦 ~ ~
嘩 , 好靚, 咁都叫 hea ..... :@
最 like 依張:71:

雖然我冇玩開星鬥士,但係師兄影啲相咁靚,點係hea呢。:71:
嘩 , 好靚, 咁都叫 hea .....  
最 like 依張
fukada 發表於 3-12-2013 18:52

得4張交差,好hea㗎啦 ~
謝謝欣賞,我都好鍾意呢張,因為有我最鍾意嘅舊TV版紫龍 ~~ {:1_197:}
雖然我冇玩開星鬥士,但係師兄影啲相咁靚,點係hea呢。
AYXXX 發表於 3-12-2013 21:13

多謝欣賞,不過我好渣㗎渣,呢度大把高手,可以學到嘢 ~
得4張交差,好hea㗎啦 ~
謝謝欣賞,我都好鍾意呢張,因為有我最鍾意嘅舊TV版紫龍 ~~ {:1 ...
Kuuga_iwsp 發表於 4-12-2013 00:06

師兄有冇買獅子座ex, 如果有, 不如又 hea 影吓.....:35:
巨蟹EX 整體上係上品!:71:
師兄有冇買獅子座ex, 如果有, 不如又 hea 影吓.....
fukada 發表於 4-12-2013 12:27

新的EX獅子OC無買, 唔想開多條12黃金線 . . . {:1_217:}
巨蟹EX 整體上係上品!
linkchan 發表於 4-12-2013 12:38

贊成 ~ 係暫時拍攝時跌件最少嘅EX黃金 ~ !
新的EX獅子OC無買, 唔想開多條12黃金線 . . .
Kuuga_iwsp 發表於 4-12-2013 13:55

咁又係, 出完12宮, 肯定又出青銅, 神鬥士,海鬥士....沒完沒了{:1_206:}
本身巨蟹設定已經幾靚, 只係角色不討好
本身巨蟹設定已經幾靚, 只係角色不討好
Hyoga23 發表於 1-1-2014 18:17

LC嘅巨蟹真係好合巨蟹性格 ~ !
老車嘅巨蟹明現抹黑 . . .