Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] Iron Patriot 苦過DeDe

新手, 女友O岩岩送左愛國者俾我,  搵唔倒說明書, 唔敢亂按,
隻愛國者係未有得著燈, 想問係邊個位禁,

如果有師兄得閒. 最好麻煩可以影說明書上黎, 因為就黎14日, 再唔CHECK 就大獲
THANKS
新手, 女友O岩岩送左愛國者俾我,  搵唔倒說明書, 唔敢亂按,
隻愛國者係未有得著燈, 想問係邊個位禁,

如 ...
fung2017 發表於 29-5-2014 06:05 PM

冇說明書你唔去ht換??
回復 64# saga2005

說明書係發泡膠盒底嗰個裝住個地台嘅黑色膠盒內,check咗未?{:1_215:}
頭像被屏蔽
裙甲易甩好易解決姐
滴少少啡色AA膠之後不停咁郁一分鐘就會實
我自己就覺得愛國者都有缺點既
一,支 ...
iwillneverlose 發表於 29-5-2014 11:46 PM

同意師兄,玩左幾日愛國者,個人覺得重量感關節上色令到佢係目前最正IRONMAN FIGURE! 期待MK42
回復 67# numan123

搵倒LA, 唔知個底有得開, THX 師兄
相对個body. 支槍上色qc 好似mama
琴日拎咗愛國者,有個問題好神奇,
想問下你地隻愛國者燈位,熄咗個掣會唔會仲通緊電﹖
我發覺我隻心口燈同可以換機關槍隻手心,熄咗個掣仲有少少電通到,
黑暗環境之下睇都有夜光膠發光咁明顯,心口燈仲見到會「斬斬下」,
不過見開掣又正常會光,我剪張透明膠插入去條罅好似新玩具有條膠攝住個電又解決到就算,
無謂其他位冇事好靚仔、拎去換咗之後到其他地方出現自己解決唔到嘅問題:(
上色以為金屬色,結果大貨隻色偏膠
冇WM2咁重金屬感,不論外觀,手感都係
整體其實都OK,只係隻色如果係金屬藍而唔係呢隻深藍會好好多:26: