Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] Iron Patriot 苦過DeDe

Thanks. 師兄。今晚再check下有無其他問題,如果無就唔換算了。
新手後追入左隻,但一開見全身邊位都有好多無左色既痕跡
請問是否正常?是否可以換左隻呢?
你講個D系咪銀色甩青效果,如是系正常的。
頭像被屏蔽
我隻個股關節唔洗禁制郁一郁都成個屎忽跌出黎
正唔正常?
新手後追入左隻,但一開見全身邊位都有好多無左色既痕跡
請問是否正常?是否可以換左隻呢?
A-Roy 發表於 23-5-2014 11:27 PM

正常!
係HT加的"被戰損"上色
尋日拎左貨..QC 認真麻麻
以前d figure 不斷追求可動性...依家D figure 都無可動性可言既...郁多少少都怕爛.....D裙甲位勁化學..大脾D 較位又說不出的難扭....
擺完一個pose 之後基本上就唔會再搞佢...那怕佢忽然有件跌出黎...
其實咁樣玩仲有冇意思呢:ice:
以後應該會以耐操為入貨標準,畢竟依家越黎越少位:74:
我果隻無乜事但上身太重腦關節唔夠力唔用座幫好難企,唔算太好玩,不過齋企都幾型,希望42又玩得又睇得{:1_214:}
頭像被屏蔽
回復 55# saga2005

Ironman系列可動性黎講呢隻算高,可做爆地動作!
我嗰隻好ok,大脾位好好扭....:love:
回復 56# whitedol

呢隻好難企? 吾係嗎? 好穩喎!!
甘多隻iron man ~ 呢隻最好玩!! 至驚喜比WarMachine 2.0 重改良左!!
42 都估到用呢隻做藍本啦!! 樓主有邊隻覺得又玩得又睇得?
推介下!
回復  saga2005

Ironman系列可動性黎講呢隻算高,可做爆地動作!
ken_bo8746 發表於 29-5-2014 01:15 PM

我有齊咁多隻覺得哩隻最化學:$
頭像被屏蔽
回復 62# iwillneverlose

除左4 變色之外, 6 完好無缺
哩隻一郁個下莊D裙甲好似就散咁
如果個個都咁講咁可能係我唔好彩掛:ice: