Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 變形金剛MP-12 Cybertron Warrior登場!!!

我同樓主都係喺同一間玩具店入MP-12,我都認為係正版,果間玩具店都係有商譽,我相信唔會賣KO當正版做 ...
BoAkawaii 發表於 17-4-2014 10:50 PM

我都幾LIKE宜家對眼.................:)
我都幾LIKE宜家對眼.................
ray文 發表於 18-4-2014 04:59 PM

我覺得再版個面相先似樣,初版對眼有d咸濕~

唔知HB仲有冇MP12,我加拿大有fd想買~
我覺得再版個面相先似樣,初版對眼有d咸濕~

唔知HB仲有冇MP12,我加拿大有fd想買~
BoAkawaii 發表於 18-4-2014 05:18 PM

真係唔知呢, 相信都應該去得7788喇.................始終不太多貨..........:36:
$2850真係好貴,MP10幾乎全膠,不過最近一次Y拍成交已經去到$2350,好難講幾個月後唔會炒到$2800,所 ...
BoAkawaii 發表於 17-4-2014 11:11 PM

所以師兄唯有等下次再版啦{:1_235:}
所以師兄唯有等下次再版啦
tolete 發表於 19-4-2014 11:41 PM

MP10再版遙遙無期~~~ :help:
MP10再版遙遙無期~~~
BoAkawaii 發表於 20-4-2014 09:48 PM

難少少,再版完不久……………{:1_197:}