Toysdaily 玩具日報

查看: 27025|回復: 95

[玩具攝影] 變形金剛MP-12 Cybertron Warrior登場!!!

2014年4月變形金剛MP-12 Cybertron Warrior終於再版登場!!!{:1_208:}  之前初版推出MP12時未有入坑........結果個價就..........不需多講了.............{:1_206:} 好在終於都等到其再版的消息, 雖然價格都不算便宜, 但至少都比出面炒價合理...........所以唔理咁多都係入手左先算了..............:43: 而且今次最多人關心之前初版的QC問題, 再版上感覺都算OK, 沒有特別大的問題...........正! :78:

BOXART沿用MP系列設計風格夠晒統一~

再版都有附送硬幣~

包裝尚算簡潔~ 配件不多~

手部還可以變裝~

三王合照~

三隻都有埋
仲差一隻
加油
買下買下, 老變仲唔盡在你手? {:1_220:}

買白色買白色......:he:
:71:我同樓主諗法完全一樣,有理冇理入左先!而且我都係冇白色:34:
MP到而家都係入左1隻,下一隻史達走唔甩:38:
頭像被屏蔽
多師師兄分享靚相!MP-12T 現價不太便宜,所以未必後追了:71::71::71:
三隻都有埋
仲差一隻
加油
zz晴天 發表於 9-4-2014 10:21 PM

等緊佢再版呀........................:)
買下買下, 老變仲唔盡在你手?

買白色買白色......
可變戰士 發表於 9-4-2014 10:43 PM

有排都未追到你啦.......................{:1_224:}
我同樓主諗法完全一樣,有理冇理入左先!而且我都係冇白色
Koseo 發表於 9-4-2014 11:37 PM

{:1_208:}..............太家齊齊等再版..............
MP到而家都係入左1隻,下一隻史達走唔甩
馬仔 發表於 10-4-2014 07:52 AM

入下入下就多架喇, 馬兄.................:57:
多師師兄分享靚相!MP-12T 現價不太便宜,所以未必後追了
mythsgod 發表於 10-4-2014 08:31 AM

客氣呢...........宜家等埋mp14再版................:43:
有排都未追到你啦.......................
ray文 發表於 10/4/2014 09:22 AM

點會呢! 我MP都無你咁多..... :69:
入埋MP08,呢隻有特色,如果儲MP,條龍點少得?
點會呢! 我MP都無你咁多.....
可變戰士 發表於 10-4-2014 09:51 AM

唔會信你, 唔會信你.........................................................:74:
入埋MP08,呢隻有特色,如果儲MP,條龍點少得?
宇宙之王者 發表於 10-4-2014 10:20 AM

我唔入深坑喇........................:43:
但好價可以考慮既................:he: