Toysdaily 玩具日報

查看: 15719|回復: 20

[玩具攝影] 魂 Effect Impact Gray/Beige ver. 效果件台。

仲念住有包埋stage arms, 原來我搞錯咗...:shy:

悟空對Carnage。

悟空!炸裂!!

用Darkseid嚟示範都啱。

可以分拆嘅件。(圖為gray ver.)

背面。(圖為beige ver.)

請到本人以下嘅網站遊覽更多嘅圖片: http://opelouistoyscollection.blogspot.com/ :77:
買時都以後佢有支架,真係百幾蚊買舊膠
買時都以後佢有支架,真係百幾蚊買舊膠
ryu4103 發表於 6-4-2014 13:54

係囖... :oh:
呢舊膠用黎影相真係唔錯:71::71:
唔係嘛 ! 無支架... 點玩...
唔係嘛 ! 無支架... 點玩...
玩具 發表於 6-4-2014 02:22 PM

屈你又要買支架......唉....
居然沒帶支架,bandai你系得嘅。
我都係買左先知...超激氣!!
不過有effect真係唔同d~~成個畫面豐富好多~
好期待7月的flame set!雖然真係好貴....................
真係俾佢昆... :55:
咁呃人? 咁我唔買LU! 謝靚圖!
如果插價都可以考慮入黎玩下.............:58:
真係俾佢昆...
Opelouis 發表於 6-4-2014 10:46 PM

超同感 ..............
其實官網都寫明係冇支架...
:38:
Whats the best stands to use for this and how much do they cost? thanks bro
Whats the best stands to use for this and how much do they cost? thanks bro
Chockles 發表於 8-4-2014 01:33 PM