Toysdaily 玩具日報

查看: 22045|回復: 17

[活動展覽] Tamashii Festival 2011@現場小分享(圖已修正)

可算是近年最好的一次, 可惜唔准影相。

會場內有多款展品:

Super Robot 超合金 :勇者王 、 豪快王 、 特搜合體、魔法合體 等

Robot魂: 穹蒼、Gun x Sword、Gundam, 叮噹 等

超合金魂: GX-61 最強機械大王者 (似是有顏色原型, 合體後對腳好大, 希望會修改啦!)

SHF: Tiger & Bunny Full set, 不過Bunny對腳又比我心目中修長; 海賊戰隊好靚, 不過部份好似是限定......; 大雄有d機械Feel....

SHMonster: 哥斯拉好正

聖衣神話: 黃金聖衣EX個頭好正, 不過d關節位怪怪地, 但要高可動性, 我相信是合理的; 皇級星矢不打算買, no comment; 希望殺娜出街時唔好炒啦

有無metal build freedom實物呀?:52:
好期待:35:
我有去現場,覺得今年是辦得最好的一次!
回free3628 師兄:

好似有啊!
最好係有玩具俾你玩, 隻GFFMC高達真係好正, 玩完至知呢隻野係好野, 買硬!:)
大大  死圖啦
foxhound 發表於 12-8-2011 04:28 PM

唔該師兄,

我估係TD server 太忙, 我的PC都是一時看到, 一時看不到, 請耐心等候, 我會嘗試解決.
我之前未去過...以為可以買到sr合金隻勇者王../.\
原來得會場限定果5隻野同埋有間唔知咩既賣下散貨咁...
不過可以親手扭下隻勇者王都算係咁既...仲有贈品拎
我之前未去過...以為可以買到sr合金隻勇者王../.\
原來得會場限定果5隻野同埋有間唔知咩既賣下散貨咁...
...
炎龍騎士 發表於 12-8-2011 04:33 PM

唔知方舟J會唔會出呢......
有無metal build freedom實物呀?
好期待
free3618 發表於 12-8-2011 04:19 PM

冇,得張圖片(而且只係身影):unhappy:
冇,得張圖片(而且只係身影)
norris123 發表於 12-8-2011 05:27 PM

可能我睇錯左, sorry.
唔知方舟J會唔會出呢......
toykid 發表於 12-8-2011 04:39 PM

我都好想知, 咁大隻.....
虎兔的宣傳好勁, 佈置,動畫聲響好大
頭像被屏蔽
可能我睇錯左, sorry.
toykid 發表於 12-8-2011 05:34 PM

No sorry la
大家都係喜愛玩具:)
No sorry la
大家都係喜愛玩具
norris123 發表於 12-8-2011 06:14 PM

感謝大大的體諒^^