Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 監獄兔

[分享討論] GX 62 太空保衛者 特價事件

竟然有飲品贈送的周到服務 , 炒掉 蒸粉 的 FB 專員吧 , 竟然連派飲品這些良好企業形 ...
mythsgod 發表於 1-4-2014 11:13 PM

佢地班人有幾多個似做過 marketing 丫,成班都係毒男咁。

個女仔係full time既話,一係叫佢做FB 專員啦。點都會細心啲

回復 28# eG8

你估老板唔比錢,姐姐敢唔敢話事請飲嘢?我相信老板都應該有交帶姐姐要睇吓人客有冇咩需要,只係佢唔打算自己問。好簡單,因為覺得呢啲係啲MINOR嘢,佢大人物唔需要親自落手做。公道啲,老板唔係唔理客人感受,只係佢覺得可以由其他員工做。
呢個情況(睇相)令我想起早兩個星期睇J2「本土味」介紹林志源肉乾,話說每年過年都有大把人排隊買,但個個心甘情願,而林老板特登攞啲肉乾招呼排隊客,雖然係笑住講「唔好意思,要大家排得咁辛苦」,但大家都笑住繼續排。
但個人而言,我都好欣賞姐姐會問客人要唔要飲嘢呢啲咁窩心嘅提問。
呢一隻我冇買,留錢入金毛同G7
relax. just toys....save it for next time