Toysdaily 玩具日報

[分享討論] GX 62 太空保衛者 特價事件

本人當時也在場, 由於一早於fb內知道6:30開賣, 所以6點已到場排隊, 當時排十幾, 6點4到開始派籌, 我攞到十四號, 後面大約有十多二十人到, 6點半開始入舖俾錢, 一人限買一隻, 全個流程我看不到有任何問題, 除非你覺得唔應該俾人排隊, 一到6點半俾人沖入去, 邊個好打邊個就買到啦
買唔到又抽人水, 樓主正一冇品玩家
本人當時也在場, 由於一早於fb內知道6:30開賣, 所以6點已到場排隊, 當時排十幾, 6點4到開始派籌, 我&#25886 ...
totoro 發表於 1-4-2014 10:46 AM

如真係 6 點20 時見排的人數已比貨的數量多, 而佢又限一人一件 , 早10 分鐘派籌, 6點33正式開賣, 等後面多出的客不用白排, 我又覺得無問題
只怪米青唔太識在面書寫定呢個安排, 處理技巧差少少, 令人實容易入佢位
本人當時也在場, 由於一早於fb內知道6:30開賣, 所以6點已到場排隊, 當時排十幾, 6點4到開始派籌, 我&#25886 ...
totoro 發表於 1-4-2014 10:46 AM

搞到甘激, 賣幾錢呢?5魚?:x
精品成日都留貨比vip的,咁對親身趕去既人唔公平
如果講明派籌會好d掛
搞到甘激, 賣幾錢呢?5魚?
bin 發表於 1-4-2014 03:29 PM

5魚8,同你估既差不遠,希望唔會令你笑唔出
精品成日都留貨比vip的,咁對親身趕去既人唔公平
fourson 發表於 1-4-2014 03:44 PM

佢次次返貨都講到大大聲驚死無人知"呢堆野唔好放出來賣住,問左班熟客要唔要先"
我6點10到已經排成十幾個人,用左半個鐘多D先買到。
我唔係咩VIP,唔係咩大炒家,只係見靚價買個心頭好。
人人都有equal chance,一人買一隻,精品冇做錯,係樓主買唔到,係到9up乱吠
5魚8,同你估既差不遠,希望唔會令你笑唔出
mudwk 發表於 1-4-2014 03:56 PM

咁都係平1魚七啦啦,算平了幾十,因為亚版本來就比行版平D
忠言逆耳: 口裡說不, 身體卻很誠實。
下次有平野, 咪又係飛去買{:1_232:}
我五點去到,入去行左兩轉唔見有貨,咁我問店員係唔係六點半再有,佢話係,但仲有成個幾鐘,我問可唔可以收左錢有貨我過黎攞?收銀女人話唔得。
咁我企係傍邊傾電話,企下企下見有人係門口企係度,因我未係呢間野訂過排過,五點半後見到有幾個人先知已經係時候要排隊,間中有人問衣家排仲有冇貨架?個女仔話有三十人排都仲有。
其實落雨都想放棄,但又想買個童年回憶所以繼續等,期間個女仔仲問我地飲唔飲野,跟住六點幾又影相又派籌,等下等下見龍頭入舖,之後陸續比錢攞貨走人,買完睇返FB先知提早放人,但其實買完係六點半都唔係早好多!
我五點去到,入去行左兩轉唔見有貨,咁我問店員係唔係六點半再有,佢話係,但仲有成個幾鐘,我問可唔可以收 ...
eG8 發表於 1-4-2014 10:43 PM

呢d排隊的人部份可能就系炒家。。。。其實真“童年回憶”的話,嗰d人絕大部份都買了啦,件嘢本身都唔係貴!
頭像被屏蔽
$800唔係貴 , 但我人工唔高 , 想平 D 先買 , 我童年回憶仲有 GX-53 , 但我真係唔捨得千幾二千買 !
炒唔炒家我唔認得 , 我去睇玩具如果係囡就望 , 佬我唔望!