Toysdaily 玩具日報

查看: 15267|回復: 40

[新品消息] SR GGGG 亞版已出

我見最平唔使7中,好似連特典。
唔使7中?即係7 頭?
7頭??連不連特典先??不過,這麼多貨,全部街貨獲利回吐到7頭或6尾也說不定。
仲未見到有啊............:die:
炒唔起,貨多d癲,而且初版對翼唔平衡....
一再版就會死到一街都係
still mid 7fish wor
我見姑仔成棟擺係度都無人問津
行貨開頭都係六魚
亞版要七魚? :53:
無錯,7魚中太貴,5魚中就差不多,當人傻仔咩?:38:

quote]行貨開頭都係六魚
亞版要七魚?
san328 發表於 31-3-2014 03:13 PM [/quote]
呢隻都想入,不過等跌下先
我都等緊跌價.......
不過見咁多師兄講d 咁正, 有冇機會跌都成問題
其實我覺得最緊要自問係咪鍾意SR4G先, 見到岩價之前又冇訂, 駛咩理佢什麼日版, 行版, 亞版, 還仲要等跌!? 之前隻MB命運就係見d人左諗右諗買咩版, 之後又等跌, 最後隻野上到1,700 - 1,800 就問邊到有平, 咩版都得, 何必將錯誤犯完再犯呢? 都係第一句, 自問係咪鍾意呢隻SR4G先? 定係抱住人有我有心態呢?
其實我覺得最緊要自問係咪鍾意SR4G先, 見到岩價之前又冇訂, 駛咩理佢什麼日版, 行版, 亞版, 還仲要等跌!? 之 ...
bryankai 發表於 1-4-2014 10:28 AM

但係好多人就算鐘意, 都會想以最最最平的價買, 只怪香港玩具市場太自由, 而唔知點解玩玩具的人又特別怕蝕底 , 怕呢頭買完行一個街口見另一間平了三四草而 DUM 心一晚
至於乜版物版, 除了本身情意結外, 都有想 "賺到" 的原素, 如相差極少錢如兩三草, 就選擇會買日版, 因為覺得用多兩三草買個虛榮係抵的
尋晚見姑仔, 亞版同日版相差一條魚, 大家都有特典, 真係值嗎?
正! Ching 你講得好中point "怕蝕底", 佢地已經唔係用鍾唔鍾意, 值唔值得來取決買定唔買, 係用價錢最平來決定買唔買, 總之要比人買得平為樂趣, 隻產品有冇玩過? 已經 Don't Care!
頭像被屏蔽