Toysdaily 玩具日報

[分享討論] DCC figure齊齊玩討論區

回復 90# kira-yamato

咪曹總店,係香港區
回復 91# ChrisLamXYZ

thanks ching!
收工去望一望
想問下師兄咪曹之係咩?新手唔多識,thx
回復 93# Mr.Cody

美國漫畫/figure店, 在糖街銅中地庫, 另一間在旺角"笑慢"地庫(即toy hunters同一商場)
隻 TV版 Batman呢.....幾時出
隻 TV版 Batman呢.....幾時出
driftchu 發表於 12-4-2014 10:27 PM

預計是11月左右

有無Ching知道邊度仲有Dr Hugo, Poison Ivy同Scarecow 買呀?
我仲爭佢地就齊系列喇
有無Ching知道邊度仲有Dr Hugo, Poison Ivy同Scarecow 買呀?
我仲爭佢地就齊系列喇
waichan3 發表於 16-4-2014 09:39 AM

Y-BID有SCARECROW, 但炒到上天
hugo strange 係SDCC 限定, 基本上無現貨, 有都應該唔多同埋貴呢.
scarecrow同ivy都唔見有. 不過遲d會 再出 arkham 4-pack (有batman, joker, quinn, scarecorw) 睇下有無人夾份, 都可以叫做多一個選擇.
我仲爭佢地就齊系列喇
waichan3 發表於 15-4-2014 05:39 PM

[img]   [/img]

these?
回復 100# Macross長谷有洋

係呀, 就係這幾隻
回復 99# jeffloh

我都搵緊人夾,但係我D朋友係marvel迷, 暫時無人彩我,哈哈
回復 98# edmondphk

我見到呀,但係又好吸引, 想出手
回復  edmondphk

我見到呀,但係又好吸引, 想出手
waichan3 發表於 16-4-2014 11:35 AM

我覺得用果個價買一隻figure, 不如比多少少成set入好過.
我都係搵緊Scarecrow,可能都係要硬食4-pack,到時有3隻重覆,諗起都傷心…