Toysdaily 玩具日報

[分享討論] DCC figure齊齊玩討論區

DC昨天公佈了幾款未來將會出的figure~

batman動畫版~

justice league war cyborg

star girl
11月會出~

batman75周年4-pack set2

4隻都係repaint版, 不過個盒唔錯~
頭像被屏蔽
DC昨天公佈了幾款未來將會出的figure~

batman動畫版~

justice league war cyborg

s ...
jeffloh 發表於 18-5-2014 12:35 AM

可惡!! 居然唔出晒同一代!! 4 隻出TAS 4 隻出NBA!!!{:1_200:}
可惡!! 居然唔出晒同一代!! 4 隻出TAS 4 隻出NBA!!!
消遙丸 發表於 20-5-2014 06:30 PM

放心, TAS同NBA都係好多人的情意結, 相信大把人會買, DC唔會唔keep住出吧~ (不過我怕太多所以只入bat family角色算)
放心, TAS同NBA都係好多人的情意結, 相信大把人會買, DC唔會唔keep住出吧~ (不過我怕太多所以只入bat f ...
jeffloh 發表於 20-5-2014 07:58 PM

如果出得返齊以前4吋 FIGURE 果D角色就真係入硬坑~
其實睇睇下都中中地毒,但係宜家HK係唔係比較難買到新既DC玩具呀><
cyborg好酷,型爆!
其實睇睇下都中中地毒,但係宜家HK係唔係比較難買到新既DC玩具呀>
destiny 發表於 21-5-2014 07:15 PM

現貨比較少, 因為唔似日玩咁太多人玩, d鋪頭都唔入太多, 不過一般都有得預訂 (我自己喜歡的都會訂, 無訂果d都好少買現貨)
come on, animated batman!!:57:
動畫版 Batman 真係好重口味, 以前果堆都話可以坐車, 6 吋要黎做咩?
溫馨提示: 動畫版batman, catwoman, two face, Mr. Freeze, batman75周年boxset都已經開始預訂啦~
Arkham City Rabbit Hole Batman

Justice League War (animate) figure已出, 不過自問唔太喜歡佢造型, 最後只入了wonder woman.
拆開盒玩o左一陣, 又比想像中好喎~
今個星期已出Earth-2系列, 不過Wonder woman暫時未見有