Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 【4月1日】ENTERBAY 胭脂扣:陳十二少

回復  KKWai

係1680師兄都唔平架
rickytse5 發表於 29-3-2014 06:31 PM

Thx Ching, I'm a fans of Leslie, 我放棄了HT張國榮,oringaly期待一個更好的胭脂扣張國榮,但EB真的讓我極其失望。:42:而價錢也讓我決定放棄了。{:1_204:}
又一隻插水貨。。。。
【會員優惠】
11年前的4月1日,他跟我們開了一個玩笑,這個玩笑足以叫我們心碎,為了向他致敬, ENTERBAY特別與大家回味他的經典演出,凡ENTERBAY會員於4月1 日至4 月4日期間購買《胭脂扣》陳十二少figure可以$1,400優惠購率先入手,而參與下列遊戲https://www.facebook.com/photo.p ... ;type=1&theater 之會員可有額外95折。非會員而有參與遊戲(4月5∼4月6日期間購買)亦可享有95折優惠(原價$1,480)。詳情請查詢:2332 3615
盼會有個節日可嘉許...舒災解困萬歲...{:1_233:}
越来越混乱了…………玩什么打折不打折的……?!不可以明马实价吗?
乱吗?
原價$1480
Vip 1/4-4/4 優先購買$1400
5/4-6/4 如有參與facebook活動又沒有得獎的有95折
又1680又1480,又抽獎又抽水
撰稿的不知所謂!

什麼開玩笑?!痴線!從來哥哥沒有跟你開玩笑!好好玩麼?

一直,只有EB跟我們開玩笑:marketing, sales, price, QC.......令人心碎無疑!

回復 113# adidas

1680係呢喥吹出嚟架咁都有得鬧!?
EB今日先響官方Facebook宣布定價為1480,
VIP頭4日有特價1400,內地團購仲988人仔(詳情未講)
俾啲途徑大家買平啲都唔鍾意

響社交網公開價錢都唔啱都唔算明碼實價,咁大家明點解HT從來都唔會官網報價啦
回復 114# ilove12inch

的確,用呢句話係有問題,唔知經理人小姐知唔知呢?

不過當日4月1日愚人節,聽到話哥哥響文華。。。。。。。。。。
好多人第一個反應都係:「唔好玩啦!」
點知。。。。。
不過哥哥偏偏揀愚人節將呢件事留俾大家,當中嘅心思唔咁易會明白
有冇vip c hing 入左手可分享一下實物相片? 心急中..... 謝謝!!
已入手,實物同官圖一樣。如覺得官圖ok的可入。

而家趕番工,影唔到相。

愚人節快樂
回復 14# ek080512

其實我唔明點解咁多人一味講ENTERBAY既BODY有問題, 一隻FIGURE BODY好多時都要配合埋OUTFIT, 我自己就認為ENTERBAY既衫先係敗筆所在, ENTERBAY最先出既果幾隻小龍霍元甲AND周杰倫既衫其實做得好出色, 原因係衫手工好之餘, 與BODY亦相當配合, 但之後就無以為繼了, 原因係因為其出品既OUTFIT實在一蟹不如一蟹.
前晚問過價錢唔記得係1580定1680?
KKWai 發表於 29-3-2014 05:55 PM

你問邊個?___________________