Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 【4月1日】ENTERBAY 胭脂扣:陳十二少

有冇人知道 How much?
隻大熱一見到就好想訂,呢隻無呢個衝動……
我覺ok,再俾老婆睇,佢竟然講唔好侮辱哥哥,一d都唔似{:1_236:}
0黎隻睇落怪怪 有可能係膠髮太生硬的問題
我試過遮住膠髮剩睇樣
感覺好好多~~~
還以為是國產, 原來是EB. :(
原來哥哥個㨾咁難"雕"
我只見某一幅某一角度有D似
都係等實物再見
大貨一樣都會入。
who is he? really cannot think he is Leslie especially the eyes. And the cloth is too toys feel. Enterbay can only product rubbish with high price. if $200 I may consider.
頭像被屏蔽
3d 圖,不一定要真人 scan ,
有 正面 ,則面 2張相巳可建模 , 類似 autocad 圖
3d 圖,不一定要真人 scan ,
有 正面 ,則面 2張相巳可建模 , 類似 autocad 圖
toys991 發表於 28-3-2014 10:12 AM

.:p:p:p
大熱個樣似好多
呢個同ht禮服版果個漿爆真係有得比

希望陣間唔好有人話呢度變左eb討伐區啦
大熱個樣似好多
呢個同ht禮服版果個漿爆真係有得比

希望陣間唔好有人話呢度變左eb討伐區啦
lili 發表於 28-3-2014 11:33 AM

eb又點同HT之輩呢...(插都費時hahaha)...{:1_203:}
有d角度真係認唔出囉.................
成地葡萄喇........................