Toysdaily 玩具日報

查看: 13162|回復: 44

[ENTERBAY] 誠信-救火英雄

巳拎左貨., 第一次買ENTERBAY, 真係心都灰曬.

出一幅圖算了,出POST 係想提其他未拎貨既師兄, 唔好信ENTERBAY 既人講咩, 佢地完全係信口雌黃, 你一定要打去問.

小弟由1 月打電話去問幾時開賣, 佢地話賣現貨 叫我到場買,
去到場, 冇現貨, 要訂.冇問題咪訂LAW, 詁2月尾有貨.

2月尾 打去問, 未有貨. 冇問題, 咪等下.......
3月中, 再打去問, 有貨, 未派到, 如有會打返比你黎拎, 如冇人聽都會留言..
尋日忍唔住打去再問, 巳經可以拎?............ 我成個月聽左123, 和記, 中銀既CALL 成20 個電話, 就係等你地電話.不過一個電話同留言都冇.

唔係詁要你講到做到, 大家都明白,FIGURE 既野實會早早遲遲. 但你地公司可唔可以唔好信口雌黃,隨便亂UP. 得咪得, 唔得咪唔得, 有現貨咪有, .....你唔夠人手打電詁, 咪答遲D發貨, 唔想講咩商品條例, 我亦冇咩損失, 但ENTERBAY係切切實實一間冇誠信既公司
即係點呀大佬?我都未拎呀!!日日係咁喺度等電話,等極都無!究竟而家有無得攞架?
eb ht 間間都有各種問題 冇岩心水既角色就買
因為間公司既問題而唔買佢出既figure
到頭來只係自己冇得玩  ...
rider_black 發表於 25-3-2014 12:46 PM

明既, 唔好話我係小人物, 香港條水都巳經唔重要.
訂唔訂係一回事, 有冇誠信係另一回事,
地鐵日日壞, 冇得揀我都會照搭, 但我唔會話到到頭來冇得搭地鐵而唔去批評佢地. :64:
eb ht 間間都有各種問題 冇岩心水既角色就買
因為間公司既問題而唔買佢出既figure
到頭來只係自己冇得玩  ...
rider_black 發表於 25-3-2014 12:46 PM

exactly就係呢種奴性、啲公司先會愈做愈差
宜家咪就係想買都幾乎買唔到囉
即係點呀大佬?我都未拎呀!!日日係咁喺度等電話,等極都無!究竟而家有無得攞架?
wing1123 發表於 25-3-2014 12:55 PM

師兄, 我都記得你訂左, 你要打去問, 我尋日去拎, 都見佢地聽左幾個電話, 叫客人黎拎. 佢地唔打電話通知你駕.
ky92 發表於 25-3-2014 01:06 PM

:67: 師兄, 言重了. 不過小弟同意. 台灣既學生真係另香港人汗顏. 想出一幅圖回應你, 希望唔好介意 :64:

我地重玩玩具, 算年輕吧{:1_204:}
2 x 即係點呀大佬?我都未拎呀!!日日係咁喺度等電話,等極都無!究竟而家有無得攞架? :*
我都訂左,都無收過call,有無攪錯:*
師兄, 我都記得你訂左, 你要打去問, 我尋日去拎, 都見佢地聽左幾個電話, 叫客人黎拎. 佢地唔打電 ...
darker26 發表於 25-3-2014 01:11 PM

Thx師兄你報料!!仲想問有無得當場check貨?
請問訂金幾多?………………
Thx師兄你報料!!仲想問有無得當場check貨?
wing1123 發表於 25-3-2014 01:29 PM

佢打開比我望個頭,算唔算? 我第一次買, 唔係好識:42:
請問訂金幾多?………………
格仔餅 發表於 25-3-2014 01:32 PM

我記得係300$左右
ky92 發表於 25-3-2014 01:06 PM

不能同意更多:!
我記得係300$左右
darker26 發表於 25-3-2014 01:38 PM

:*:This is ENTERBAY!!!
回樓上訂左又未有電話既師兄, 打去問啦,
如果真係有得拎, 返黎報個信, 大家都明白, 等電話個種心情